- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
rovtiv3 #20244 üzenetére
A monitor vezérlő meghajtó programját kellene installálnod.
(Nekem az AMD Catalyst programra volt szükségem ahhoz, hogy a Win8.1 felismerje a DVI-D-vel csatlakozó monitort. Aztán a frissítések után ismét installálnom kellett a Catalyst-ot !)
-
Kernel
nagyúr
válasz
rovtiv3 #20244 üzenetére
http://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/product/dell-p2414h/drivers
A DDC/CI-kommunikációt biztosító program nem kompatibilis a Windows 10-zel, ha jól látom, de ez csak annyi, hogy nem tudod Windowsból vezérelni a fényerő stb. beállításokat, meg amit még tudna a Display Manager.
De mi az akadálya, hogy a monitor menüjében ugyanezt elvégezd?
Egyébként én a Windows 7 és korábbi rendszereknél is szürkére szoktam állítani az ablakot, így nem bántja a szemet. Már amelyik programra még hat. Windows 10-ben nem tudom, van-e ilyen, mert én is épp néhány kompatibilitási probléma miatt hanyagolom az áttérést:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest