Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz
AkosAkos #10492 üzenetére
Gyorsabb képpontváltáshoz kell, általában be van építve a monitorba. PVA, MVA panelnél van, és talán IPS-nél is.
keehl-m: ha csak úgy magától homályos lett, feltehetőleg nem volt elég nagy az anód (vagy a rács) feszültsége a csőben. Nagyfeszes résznél lehet a gond.
Brekkk: hát ha nincs kék –és nem esetleg a D-SUB összeköttetésnél keresendő a gond– akkor az a monitor hibás.
Gyári értékek visszaállítását érdemes előtte csinálni, nehogy csak a monitor legyen elkalibrálva.general: szerintem ha digitális összeköttetés van, akkor max a fekete- és fehérszint térhet el. "Feszültség" – fényerő szabványérték. De nem biztos.
batcsa: hogy változhat a táp bemeneti pufferén a feszültség? Főleg, hogy bekapcsolva legyen magasabb. Arra elvileg a védelem, szűrők és egyenirányítás után egyből megy a hálózat. (230 Volt egyenirányítva 324 Volt.)
Nem lehet, hogy a hálózat és a puffer között szakadás van? Át kellene menni rajta pákával, és alaposan megnézni a vezetékeket. -
thorex
tag
válasz
AkosAkos #10372 üzenetére
Üdv!!!
Köszi a gyors választ, DE...
Nekem a catalyst-ba nem volt ilyesfajta beállítás, ezért letöltöttem egy frissitést, és akkor se működött
.
Majd letöröltem mindent és újraraktam a videókártyát (és a catalyst-t is) a gépen miközben a HDMI-s kábál is be volt dugva, és így végül egy új menüpont jelent meg a catalyst-ban valami "DVI" és ott be tudtam állítani amit említettél.
Azután felraktam a legújabb frissítést, mert egy-két játékhoz szükséges, és azután ismét keretet kapott a kép és a catalyst-ból eltünt újból az az almenüHa esetleg tudod, hogy mi lehet a probléma akkor előre is köszönöm.
-
szaszlaci
addikt
válasz
AkosAkos #10308 üzenetére
Jól csináltad.
trialboj: közel teljesen feketét CRT-vel vagy CRT-projektorral tudsz csak elérni. (Vagy íriszes dolgokkal és sötétszürke vászonnal.)
És a háttérvilágítást, azt visszább vetted? Nem szokás maxon járatni. (Nálam pl. nullán van a csúszka!)A gyengébb homogenitás inkább a LED megvilágításnak köszönhető.
Egy IPS-nek van például olyan előnye, hogy jóval természetesebb képet ad, mint például egy TN. (Vagy talán azt is lehetne mondani, hogy ez utóbbi mazochistáknak ajánlott.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Monitor Adás-Vétel-Beszámítás-Csere
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Philips Evnia 42M2N8900 - 41,5", OLED, 3840x2160, 138Hz, AMD FreeS, 0.1ms, HDR10 - Eladó!
- LG UltraFine 27UN880P-B 4k Ergo Monitor!27"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac komp
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest