Aktív témák
-
Vangelis
félisten
üdv nem tudnál nekm segiteni, kellene egy biosz Bővebben: link
A miénk is jó csak nem tudjuk sehol ráirni a cuccot, de mondjuk még nem is vettük ki -
JaniS
senior tag
Szia!
Egyelőre csak érdeklődnék néhány kérdés erejéig.
1. MSI K7T Pro2-höz alaplapon kívül más cucc van (kábelek stb.)?
2. Nem tudsz-e véletlenül szerezni ésszerű áron valamilyen régebbi SocketA-s procit bele (Duron 600MHz körül)?
3. Munkaidő nálad meddig tart? Móriczra el tudok jutni, csak általában 4-5-ig dolgozom, innét még egy óra elvergődni oda.
Köszönöm előre is a választ.
JaniS -
Gamespy™
tag
remélem mihamarabb lesz kp-m (nem fix az idöpont (sztem jövö hét eleje) de ahogy nézem nem is sokan jelenkeznek ezekre a lapokra rajtam kivül)
meg tudnád nézni milyen reviziok? fontos a 266-os fsb miatt (csak a késöbbi reviziok tudják)
kp-ra valszeg csak egyet hozok most el a késöbbi verziot ha lehet és ha nem egyforma
ha félre tudod rakni egy picit az egyiket(a késöbbi reviziosat) azt megköszönném -
Vangelis
félisten
MSI K7T Turbo2 SocketA ATX int. hang, SDR - 2500HUF
MSI K7T Turbo SocketA ATX int. hang, SDR - 2500HUF 2 db.
MSI K7T Pro2 SocketA ATX int. hang, SDR - 2500HUF
MSI K7T Pro SocketA ATX int. hang, SDR - 2500HUF
nekem kéne ezek közűl egy, csak nem tudom melyik, mi köztük a külömbésg?
postán el tudod küldeni?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest