Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
válasz velizare #10433 üzenetére
A tejben tejsav-baktérium van, amitől a tej megalszik és finom aludttej lesz belőle . Az a tejsav-baktérium a tej elsődleges védelmi vonala .
Ezt a védelmi vonalat nem is nehéz kikapcsolni:
1. lúgosító anyagokkal: pl. szódabikarbóna: régen használták, de közvetve TBC betegséget okozott gyerekeknél, és ezért már a múlt század elején betiltották, jól tették .
2. A napjaink magas hőmérsékleten pasztörizált teje, az a dobozos tej, teljesen ízetlen, amikor megalszik, és gyakran meg is romlik !
No most evvel arra akarok kilyukadni, hogy mivel a tej hétköznapi élelmiszer, ezért mindenki azt hiszi, hogy mindent tud róla . De ők, ha baj lesz, akkor is csak végtelenül
dumálni meg vitatkoznifognak róla mint most, egészen a végsőkig .
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kriptovaluták és az adózás
- Konteó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csataálca
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest