Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Adoptálja a Vulkan köztes nyelvét a DirectX
- Objektívek topikja
- Kompakt vízhűtés
- 2,2 kilowattos, platinás tápbestia jött a Seasonic zászlaja alatt
Hirdetés
-
Dedikált Galaxy AI gomb az új táblagépekhez
ma Kiszivárgott a Samsung Galaxy Tab S10+ és Galaxy Tab S10 Ultra kiegészítői közül több, ezek árulkodnak.
-
Sony PlayStation - Holnap éjszaka jön a következő State of Play
gp A Sony nagyjából húsz darab játékról oszt meg velünk részleteket.
-
"A homoszexualitás természetellenes" 😠
lo Ehhez képest a természetben nem ritka és evolúciós előnyei is vannak. ...
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
aktív tag
válasz velizare #10433 üzenetére
A tejben tejsav-baktérium van, amitől a tej megalszik és finom aludttej lesz belőle . Az a tejsav-baktérium a tej elsődleges védelmi vonala .
Ezt a védelmi vonalat nem is nehéz kikapcsolni:
1. lúgosító anyagokkal: pl. szódabikarbóna: régen használták, de közvetve TBC betegséget okozott gyerekeknél, és ezért már a múlt század elején betiltották, jól tették .
2. A napjaink magas hőmérsékleten pasztörizált teje, az a dobozos tej, teljesen ízetlen, amikor megalszik, és gyakran meg is romlik !
No most evvel arra akarok kilyukadni, hogy mivel a tej hétköznapi élelmiszer, ezért mindenki azt hiszi, hogy mindent tud róla . De ők, ha baj lesz, akkor is csak végtelenül
dumálni meg vitatkoznifognak róla mint most, egészen a végsőkig .
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen