- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz >Borisz< #295 üzenetére
Na,ez már felismeri az alaplapomat.De akkor is 70 fokot ír ki a CPU-ra.És sok helyre adatok helyett annyit ír,hogy [Evaluation]..Pl.:bővítőhelyek,Hyper Transport órajele..meg még sok másnál.
Ja és nem csinál memória-sebesség teszteket?Mert ha rákattintok az olvasás tesztre,vagy bármelyik másikra,akkor csak egy kész táblázatot ad ki,de nem méri az én memóriám sebességét.
[Szerkesztve]Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
válasz >Borisz< #298 üzenetére
Wááá...pedig erről még olvastam nemis olyan rég,Inteles korszakomban.És akkor még mosolyogtam is ezen.Most már csak magamon.De thx
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
válasz >Borisz< #295 üzenetére
Leszedtem,csak nem tudom használni.Mivel nem tudom kitömöríteni..Mostanság sok filenál ez van,hogy CRC hibás.Más gépen ki lehet tömöríteni őket,ott jók.Nálam nem jó.Akkor is,amikor alapon van a proci és akkor is ha húzva van.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Sir Riccio
addikt
válasz >Borisz< #281 üzenetére
''Szerintem elég nagy bátorság manapság 3-4 évre előre így gondolkozni.''
Ebből kiindulva ahhoz is nagy bátorság kell, hogy bármit is vásároljon, ugyanis egy -két év mulva ugy is elavult lesz, tehát legjobb az ha semmit nem vesz és nevet másokon hogy avul el a redszerük, és vele együtt a pénzük.
Ha veszed a fáradtságot, és vissza olvasol, a kiinduási pont a következő volt:
'' a 3D1XL megveri a 6800GT-t'' nos ez az ami nevetséges, miután a 3D1 is csak helyenként közeliti meg, és 2db SLI-ben üzemelő GB 6600GT is mindenben gyorsabb a 3D1XL-nél. Egy csipetnyi matek: Ma egy 6600GT 39.000,-Ft ez egy év mulva nem lesz több 17-18 E Ft-nál a kettő együtt 57.000?- FT most ennyibe kerül a 3D1XL is. Mire nem elég ma egy GB 6600GT?? legfeljebb a ''vakitásra''
viszont nem áll benne a pénzed 1-2 évig, és elhiheted azért 1-2 év múlva a Venice- még nem kell leirni. A 2x 6600GT mindig erősebb lesz mint a 3D1XL és ha cserélni kell, mindenkor könnyebb értékesiteni két olcsóbb kártyát, mint egy drágábbat, legalábbis kevesebb a veszteség rajta.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Sir Riccio
addikt
válasz >Borisz< #273 üzenetére
''Ez amit leírtál mind igaz lenne, ha az elkövetkezendő 2 évbe semmilyen új utasításkészlet nem kerülne be a procikba ''
Nem emlékszem hogy bárhol azt irtam volna, hogy a megvásárolt SLI-s lapot, és a Venice procit le kellene 2 éven belül cserélnie, és ez esetben a ''semmilyen új utasításkészlet'' aggodalmad érvényét vesziti.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Rufus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON! Alkuképes!
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
- AKCIÓ! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap, ASRock, intel, lga775, lga 775, s775, ddr1, régi, retro
- AOpen, s478, 478, alaplap, intel, agp, ddr1, retro, régi, félkonfig
- Gigabyte Z690 Aorus Ultra DDR5 - Hibátlan, dobozos, 2025. 06-ig garanciás
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3040F16GX2-TZ5RK
- DDR3 1600mhz 4GB notebook Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest