- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Trackball/hanyattegér topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ult!ma
csendes tag
válasz
hfrankee #373 üzenetére
Hali hrfrankee,
Írtam, hogy az csak néhány alkatrész, a teljes listát nem postoltam, mert gondoltam picit hosszú lenne ide.
Igazság szerint amiért szívesen összeraknám én az az, hogy a saját "szememmel" lássam az egész folyamatot.
Mert, amikor az iPont annó megkérdeztem, akkor azt mondták, hogy nem lehet ott az ügyfél, amikor ők rakják össze a gépet...
Ami valljuk be, érthető, csak sajnos pont az a lényeg, hogy így lehetne tanulni.Nem tudom mitévő legyek... Elég jó élmény lenne magam szerelni a dögöt, de nem biztos, hogy mindenre gondolok, amire gép-összeszerelésnél kell.
Arról nem is beszélve, hogy mind a ház, mind az alaplap ebben a gépben tele van mindenféle kimenettel meg extra funkciókkal, amiket még tuti nem láttam. Ugyanakkor lehet, hogy a boltban sem sűrűn találkoznak ennyire high-end configgal. Ergo, próba csesznye, eh?
Üdv,
Ult!ma
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Trackball/hanyattegér topic
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest