Hirdetés
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Philips LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Pánik a memóriapiacon
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
mikrofon
üzenetére
Persze ez érthető. Ahogy itt tekergetem a profil paramétereket lejött, hogy ez nem teljesen az amit elsőre gondoltam, hogy a szenzor képalkotásra használt területen kívüli takart/nem hozzáférhető területről emelne be még képpontokat. Hardverként 22mp-esnek írják ezt a szenzort és 20mp-es képek lesznek, de nem a +2mp jön be. Hanem a torzítás korrekció miatt nő meg a kép mérete, mert a program mindig tartja a 20mp-t. Ahogy kihúzom párnába a képet egyre nő a takart kép, de a kroppolt marad ugyan annyi pixel.
Pedig korábban felaplikáltam Fuji xe1-re a m4/3-os 7.5-es Laowa-t és azon láttam, hogy lenne még némi tartalék. 7mm-re biztos le lehetne hozni, mert közelítette az APSC rajzot, meg ha a rawban ott lenne hozzáférhetően a +2mp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest