Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Leslie1966 #38506 üzenetére
Persze. M50 egyébként olcsóbb valamivel
Alzánál most 200k, 225k helyett, de még biztosan lesz ilyen akció, amikor 200k vagy 190k körül lesz. Fényképezőgépet is főképp karácsony fele érdemes venni, mert akkor olcsóbbak hosszabb ideig. Év közben is vannak ilyen akciók, de ritkábban.
-
PuMbA
titán
válasz
Leslie1966 #38502 üzenetére
Ja, ha meg már 800D, akkor 10k különbséggel ott a 77D. Nekem is 77D van, mert a 800D-hez képest elhanyagolható pénzzel került többe anno. Sony-t az objektívek miatt nem vennék, de az M50 sem rossz. Amikor én vettem a gépemet, akkor még nem volt M50, amúgy biztosan gondolkodtam volna rajta. Kérdés, hogy milyen objektívek kellenek.
-
copass
veterán
válasz
Leslie1966 #38502 üzenetére
akkor már 77D funkcióban a profibb vázak felé húz.
két vezérlőtárcsa, rögzíthető az üzemmódtárcsa, betekintés érzékelő, felső státusz LCD. -
PuMbA
titán
válasz
Leslie1966 #38500 üzenetére
A keresőben ugyanaz a 9 pontos fókuszrendszer van, mint a 2000D-be vagy 4000D-be, szóval fényképezésre nem igazán érdemes olyan drágán megvenni
A 200D egy főként videós, vlog-os DSLR, illetve LCD-ről fotozó kezdőknek jó. Canon-nál 800D a minimum kicsit is komolyabb fotózásra a 2000D után vagy M50 MILC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest