Hirdetés
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
WayneGace
üzenetére
A Humble Bundle-ben az a szép, hogy te szabod meg, mennyit adsz ki érte. Ha neked már megvan a 10-ből 8, akkor nyugodtan adhatsz érte kevesebbet.
'Ha pontosan tudja, akkor miért van tele mindig a topic olyan kérdésekkel, hogy "hány kulcsot ad"?'
Mert aki ezt a kérdést felteszi, azt szeretné elpasszolni azokat a játékokat, amik neki nincsenek meg, és ehhez viszont érdemes tudnia, hogy egyben, vagy külön aktiválódik a pakk... Csak ugye ezt nem mellékesen tiltja a Bundle szabályzata, és mivel arra magasról tesz a legtöbb ember (mert nincs semmilyen védelem, ellenőrzés), ezért ha meg akarják akadályozni az üzérkedést, akkor vagy egy kulcs lesz, vagy pedig az újonnan bevezetett rendszer.
-
Vesa
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
Lényegtelen. Ez egy akciós ajánlat. Neked pedig jogod van eldönteni, hogy az ajánlat számodra megéri vagy sem. ha igen, megveszed, ha nem, akkor meg nem.
Most vettem meg BS-en a szimulátor pakkot. Ebből 3 játék már megvolt, kettő meg nem érdekel. Viszont fizettem az egészért kb. 5 dollárt, miközben csak a Trainz 12 steam retail price 31Euro. Innentől kit érdekel, hogy a többi játékkal mi van? Mérlegeltem az ajánlatot és nekem megérte még akkor is, ha a többi játék már megvolt. Nem látom át, mit nem lehet ezen érteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest