Hirdetés
- Androidos tablet topic
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gamepad
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
La Magra
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem ez a Blink Bundle eddig valahogy kimaradt, de most, hogy itt beszéltetek róla, rákerestem, és azonnal be is húztam az 5 dolcsis pakkot (ami igazából 6 dollár kis hazánkból...) - ez végre tényleg (!!) indie bundle!

-
sagem
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, egyáltalán nem startoltak rosszul, és az eladások is jól alakultak, ok, természetesen nem Humble mennyiségű, de pl. az IndieGala is csak 30ezer darabokat tud elszórni egy jobban sikerült csomagból, ők meg viszonylag kis hírverés mellett 12 ezernél tartanak (ha hinni lehet a számlálónak)
Kíváncsi vagyok, hogy milyen időközönként lesznek új pakkok, szerintem nem spájzoltak be előre még egy csomagra valónyit
-
Cheesus
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hát átnyálaztam megjelenéskor a címeket, de engem még mindíg a Mutant Mudds érdekel belőle a legjobban. De az tény, hogy nem 100x bundlizott játékokkal indítottak, hanem olyanokkal, amik tudomásom szerint nem, vagy nem igazán szerepeltek még bundliban. (Bár emlékszem amikor legelőször tűnt fel az oldal hogy "Coming Soon" akkor még Super Meat Boy meg pl Limbo volt beleépítve az oldal arculatába
)#2109 maross Az még nem is lenne olyan rossz ha téynelg vmi egyedi kifestővel állnának elő

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Renault, Dacia topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos tablet topic
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Napelem
- EAFC 26
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Xbox series X dobozában, tartozékaival.
- Precision 7740 17.3" FHD IPS i9-9980HK Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X1 YOGA 14 Touch - I7 6600U - 8Gb - 256Gb - Több db
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- XXLPC Polar Pulse Gamer PC - Ryzen 5 5800X - 16GB DDR4 - 1TB SSD - RX7600 8GB
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Kíváncsi vagyok, hogy milyen időközönként lesznek új pakkok, szerintem nem spájzoltak be előre még egy csomagra valónyit
)