Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #15535 üzenetére
Kozben valamit elcsesztem/elcseszodott, vegul csak meg tudtam venni a snowrunner season passt is kuponnal. Mindig azt irta, hogy az egyik kupon mar az alapjatekhoz van applikalva, gondoltam akkor b+, hogy pont azt applikalta alapjatekra a ketto kuponom kozul, ami jo lett volna season passra is, nyomtam egy cancelt, visszakaptam a kupont, es megvettem vele a season passt. Erre mint kiderult, nem az alapjatek vasarlast cancel-ozte a rendszer, csak ugy latta a rendszer az egeszet, mintha még egyszer meg szeretnem venni az alapjatekot, es csak a vasarlasi szandekot canceloztem...fura ez az egesz. Na mindegy, boldogsag van, 2x3000 kuponnal vegul csak tudtam ertelmeset venni, 5k-bol megvan a snowrunner + season pass, gyerek boldog, en is jol eljatszogatok vele, sokkal pofasabb es jobb a questrendszere miatt, mint a mudrunner.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Formula-1
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest