Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
2.26-os P4-el biztosan nem fog menni szerintem!
Nekem a 2.8Ghz-es cerkámmal is akadnak az 1080i HD-s (.ts) kiterjesztésű filmek. A WMV-HD 1080i HD-s filmek szintúgy.
3.2GHz-es P4 procival viszont tökéletes már a lejátszás felirattal is, csak kérdés, hogy egy GMA900-as kártya van-e olyan jó, mint egy GF4 4200 Ti 128MB ram-os kártya.
A GF4-et sajna nem fogom tudni átrakni a leendő barebone-os gépembe, mert az még AGP-s ugye. Új kártyát meg nem akarok venni, meg amúgy is VGA bemenetes tévém van, szal ez az integrált cucc nekem megfelelne, ha képes egy Pentium 4 640 (3.2GHz)-es proci társaságában megbirkózni a feladattal.
Valszeg nálam az MSI MEGA mPC 915 lesz a befutó, mert árban és tudásban ez elég jónak tűnik. A Shuttle valami iszonyat drága, majdnem kiestem a székemből, amikor megláttam az áraikat.
Az AOpen-nek, meg csak az új MinPC-je tetszik (uzsis doboz), de azt meg szerintem nem nagyon lehet majd fejleszteni és valszeg jó drága is lesz kezdetben.
[Szerkesztve] -
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
Igen, utánanéztem én is, ez gyakolatilag egy normál atx méretű lap, aminek a rövidebb oldalán vannak a csatik. Ez zavart meg, (olyan, mint az én lapom, csak sokkal nagyobb) az agp-t hirtelen nem is figyeltem.
A juventus-team a shuttle cuccok hivatalos magyarországi forgalmazója, meg kéne érdeklődni, alaplapot adnak-e külön, bár kicsi az esélye, és biztos jó drága lenne, ha mégis. -
wipes
senior tag
Itt van teszt: http://www.silentpcreview.com + guglival még egy pár helyen
láttam, de itt voltak képek is
Nekem nem tetszik ez a kijelző + a fényes ezüst színű müanyag alkatrészek/díszítések sem
Kicsi táp nehéz ügy, olcsón biztos nincsen, asszem vagy itt, vagy a másik minipc-s topicban írtam, az a legolcsóbb megoldás, ha veszel egy low profile codegen/azona/dtk matx házat, akkor megvan a táp, a vinyó/cd rartó keret, gombok, alaplaptálca stb, és lehet barkácsolni.
Itt meg van egy kicsi p4-es alap: www.computerek.hu (alaplapok/cpu-k)
MS-6557 alaplap IBM Netvista / MSI Hermes gépekbe
Socket 478, i845GL chipset, integrált VGA/hang/LAN
12 500 Ft
Amd-s-ből én sem láttam külön flex atx-et (nekem az van (shuttle) de külön a ház/hűtés nem tudom eladni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest