Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igazából nem a memória számít, de ez más történet. amire használnád ezek szerint akkor egyértelműen az amd.
később bővíthetőbb, halkabb, kevesebbet eszik, jobb alaplappal van szerelve, ha a többi kb ugyanaz (vinyó. memó) akkor már csak a táp a kérdés, azért ha valami chieftec vagy fsp esetleg jobb akkor már azzal sem kell szenvedni. ha vargáné és társa, vagy hasonló akkor azért elgondolkoznék rövid úton egy cserén -
törölt tag
az egy egészen korrekt lap. phenomokat is eszik, 780V-s chipset, alaplapilag sokkal jobb mint az asus. és mint mondtam ebben cserélhető ha véletlenül mégis intelre akarnál átmenni. mondom. ha a tuning nem fontos akkor én az amd-sre voksolnék, az egyetlen dolog ami az intel mellett szól az a teljesítmény, játékokban azért ez a proci limites lehet egy jobb vga-val pl 4850 de nem vészesen, és ha nagy felbontáson csapatod akkor egyre kevésbé.
-
törölt tag
én egyértelműen az amd-re szavaznék ha egy árban van.
de több dologtól is függhet hogy melyiket veszed...
esztétikum
bővíthetőség
szerelhetőség
hűtés
zajszint
tuning?
ezeket mérlegeld legalább mielőtt veszel, így hogy nem tudom az amd-ben milyen lap van nehéz jobb tanácsot adni.
nekem a zajszint a fontos, nem játszok, és vga-ból is elég az integrált, így nekem az amd lenne a favorit,+ az asus elég régi chipseten ül, és később abba a házba már nem nagyon fogsz tudni fejleszteni, matx-es lapot meg mindig lehet kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Videós, mozgóképes topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest