Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Túl feketén-fehéren nézed a dolgot. Enyém (majd, később) használhatja, bizonyos alapokra és felelősségtudatos használatra én magam fogom megtanítani. Megfelelő nevelés mellett nem kell 0-24 lesni, mit csinál a gyerek (a gépnél, vagy máshol). De elfogadom, ha valaki úgy gondolja, hogy ilyen nem létezhet. Én is éppen csak felsős voltam amikor géphez jutottam, annó ez nagy szó volt a 90'-es évek elején. Szüleim mondták később, hogy nem egy ember kérdezte meg tőlük, biztos kell-e ez a gyereknek, nem fog-e buta maradni... Én meg szépen megtanultam belőle angolul, egy csomó más dolog mellett - a gépek és az IT lett a hobbim, majd később a munkám is.
A magyar oktatási rendszer még mindig nagyon poroszos, és nem igazán felel meg a modern kor kihívásainak. Mint szülő, nekem feladatom lesz ezt kompenzálni és megágyazni olyan skill-eknek és gondolkodásmódoknak, melyeknek a gyerek később nagy hasznát veheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest