- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
blaca83 #6791 üzenetére
Szoftveresen valóban stabilabb az IOS, de hardveresen nem feltétlen annyival minőségibb mint amennyivel drágább
Nem stabilabb az iOS, sőt sok mindenben jóval instabilabb, mint az Android. pl. A munkahelyen sokat szívunk vele... olyan elemi dolgokkal, mint a kamerakezelés (hajlamos szürke képet adni elég sokszor, reboot után jó lesz), Wifi problémák (Cisco Meraki rendszer, Wifi 6E, rendszeres leszakadások, sebességproblémák - az Android eszközök köszönik jól vannak). Arról ne beszéljünk, mekkora szívás megfelelően korlátozni az iOS-t, hogy megfeleljen a céges követelményeknek, a testreszabhatóság eléggé szutyok, de legalább rendkívül körülményes és bonyolult. -
total90
veterán
válasz
blaca83 #6789 üzenetére
Én mindhártom (Mac, Win, Lin) rendszert használom, de privát főként a MacBook-ot.
r3dsnake kollégának abban telejsen igaza van, hogy egy hasonló tudású/erejű Windows-os gép semmivel sem (vagy épp minimálisan) kerül olcsóbba. Stabilités terén viszont az Apple lénygesen jobb.Van egy konkrét példám, ami velem történt.
Jó pár évvel ezelőtt összeraktam egy PC-t. Az akkor legerősebb i9 (16 vagy 18 magos volt, már nem emlékszem), először 1080Ti, utána 2080 Ti és mellé 128 GB RAM.
Ahogy meglett a Nikon Z7II és külső monitorral kezdtem felvenni a RAW videókat, kb. össze csinálta magát Pr, de DaVinci alatt is ha már ment 1-2 effekt vagy hasonló. Lr-ban is probléma volt ha 1000+ képet bedobtam.
Ezt váltotta egy Mac M1 Max-el, az akkor kapható legerősebb verzóval, 64 GB RAM-al és hirtelen úgy ment minden szoftver, ahogy alámomban sem gondoltam volna.
Időközben lett egy Nikon Z8, N-LOG, RAW videó... meg sem kottyan a gépnek. Lr-al sincs gond.Az Android vs. iPhone témához annyit, hogy a munkám miatt mind a kettőt használom és szerintem ahol az egyik rosszabb, ott a másik jobb és fordítva. Mind a két redszer jó.
-
KTTech
veterán
válasz
blaca83 #6783 üzenetére
Na, nálam is előjött a gond.
Úgy tűnik az LR teljesen telepakolja a videomemóriát bizonyos műveleteknél (nálam az égbolt automatikus kijelölése, majd beállítása után jött elő a hiba - de nem minden esetben) és utána lassul be. Amikor a 12GB-s kártyán 16GB-t foglal már nem az igazi, újraindítás kell neki (normálisan 3,6GB körül foglal be)...
Erre az Adobe-nak kell lépnie valamit, mert az nVidia felől jött ki már új driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest