- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem a db es tabla karakterkeszletevel van a gond, legalabbis azt hiszem (a mysql kapcsolat egyeztetes, a db, a tabla es a szoveges mezok egybevetes erteke mind latin2_hungarian_ci, hanem az mysql szerver karakterkeszletevel, amit viszont egyszeruen nem tudok allitani (ujonnan felvitt adatok is hibasan jelennek meg)
a manual, amit linkeltel (meg mar neztem korabban is) azt irja, hogy ilyen-olyan kapcsolokkal inditsam a mysql-t, viszont az nem sikerul, mert ekkor a szolgaltatas nem indul el (The MYSQL service could not be started. A system error has occurred. System error 1067 has occurred. The process terminated unexpectedly.), vagy pedig forditsam ujra az egeszet (ehhez viszont sem kedvem, sem forditom, sem hozzaertesem nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest