- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #1021 üzenetére
Csak úgy sugárzik belőled a jóindulat, úgy általában, mindig megjelensz, ha valakit lehet cseszegetni.
De mondjuk engem speciel ez nem visel meg különösebben, szívesen reagálok a szándékosan rosszindulatú hozzászólásodra.
Biztos te is művelsz olyan dolgokat, amik meg nekem lennének furcsák.
Hogyhogy miért próbálom használni? Elég hülye kérdés, de válaszolok rá: egyrészt azért, mert ingyenes termék attól a cégtől, aki fejleszti a MySQL-t (komolyan magyarázzam tovább?jó, a kedvedért), és kíváncsi vagyok rá, másrészt azért, mert itt a topicban ketten javasolták, hogy adjak neki még egy esélyt, mert rendkívül fejlett, nagytudású, sokat fejlesztettek rajta az elmúlt időkben, blabla. Ezekre reagáltam, vissza is kérdeztem, hogy konkrétan milyen fejlesztésekre gondoltak, mert én nem vettem észre azt az óriási fejlődést rajta. De te sem mondtál egy nyomorult szempontot sem, csak azért jöttél ide, hogy trollkodj egyet, jó szórakozást kívánok hozzá.
Az "ostoba szar" megfogalmazás meg szándékosan volt eltúlozva, örülök, hogy belőled legalább sikerült kiváltanom azt az érzést, hogy nem direkt szarkasztikusnak és cinikusnak veszed, hanem még személyes sértésnek is veszed szinte, és véresen komolyan kezeled az ügyet, kapsz tapsikolós smiley-t is cserébe:
"Sőt, miért nem írsz jobbat?"
Azért nem vártam, hogy ilyen reakciót pont tőled fogok olvasni, ennél egy csöppet intelligensebbeket szoktál írni. Bocs, ha többet feltételezek, mint kéne.(Na, nehogy ezen is megsértődj.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest