Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkovszkij
csendes tag
SZiasztok!
Elég komoly problémám van! 808 DDC van eddig semmi hiba nem volt és már több mint 1 éves! Most viszont bakapcsoláskor fekete kijelző enyhe fehér háttérvilágítással és annyi.... nem lehet valahogy külsőleg resetelni?
Nem hozza be a boot menüt sem így nem tudom se frissíteni se semmi... Írtam a supportnak egy hete semmi válasz! Budapesti vagyok a gépet kecskeméten vettem MM-ban de annak nem látom értelmét hogy most 2x le menjek kecskemétre Garanciális javításra. Előre is köszönöm a segítségeteket sorstársak -
Milkovszkij
csendes tag
válasz
this is life #1090 üzenetére
VAlóban! Múltkor 1 hete próbálkoztam de nem volt elérhető... talán vmi rendszerhiba.
Amióta írtam telepítettem is gyönyörűen megy imádom ezt a gépet!
És nagyon jó a fórum is!!! Köszönöm
-
Milkovszkij
csendes tag
Továbbá az lenne még kérdés, hogyan lehet memóriakártyára telepíteni az alkalmazásokat?
-
Milkovszkij
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült szert tennem eme csodálatos készülékre! Nagyon szeretem sőt imádom.
Viszont szeretném rátelepíteni a gyári Gadmei rendszert. Sajnos ennek a telepítésnek a menetét nem találtam fenn.
Ha valaki tudna nekem segíteni az újratelepítésben megköszönném
Egyébként Médiában vettem Kecskeméten 40 000 HUF-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest