Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
válasz
itaprak #5262 üzenetére
Idéző jelek nélkül írtam, persze :-)
Copyztam mindent, átnéztem, nem hiszem, hogy elírás lenne benne, a fő parancsokat megnéztem a twrp oldalon is jó, valószínűleg a file formájával lesz gond, hazamegyek megcsinálom file menagerrel is.Viszont a backup script file-t megszakértettem, ami működött, hát abban nem csak ennyi szöveg van, pl. úgy kezdődik, hogy "start twrp 2.4.6.1 on" (fejből írtam ez nem teljesen pontos, de valami ilyesmivel), lehet ebből kell átrakni a fejlécet, meg egyébb okosságokat.
-
DVzse
csendes tag
válasz
itaprak #5257 üzenetére
Az ég küldött ide! :-)
Két napja ezzel szendvedek a scripteléssel, én is olvastam a twrp fórumon, hogy ezzel lehet (valakinek betört a képernyője és erre javasolták), én a backupot és restorét már eltudom indítani, igaz nem én írom meg a scriptet hozzá hanem a root menager apk. Köszi, hogy leírtad pontosan, gondolom a megfelelő file nevekre írkáljam át.
Na nekikezdek...
Kiváncsi leszek, hogy az aláírás hitelesítési problémán áttud e lépni... én itt akadtam el a twrp-ben a nem működő képernyőn túl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest