Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Sajnos nem egyedi a dolog, nekem sem tud tekerni a kliens, folyamatosan visszaugrik oda ahol éppen jár hiába húzom a csúszkát.
Még egy dolgot vettem észre, nem tudom valaki használja-e de a Google+ kliens az app 08.24. frissítése óta nem szinkronizál. A fiókoknál is az utolsó szinkronizálás időpontja ez, azóta nem látszik semmi mozgás hiába próbálom kézzel szinkronizálni, semmit nem reagál azonkívül hogy egy darabig forog a szinkronizálást jelző kis karika.
Más. Többen panaszkodtak rá, de leírom én is a tapasztalatomat:
Wifije valóban nem világbajnok erejű, kevesebb hálózatot lát mint a laptopom, de azért egy TP-LINK 1043ND routerrel 2 falon keresztül még teljesen elfogadható sebességgel megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest