Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
Pindur Höri #2982 üzenetére
Erről jut az eszembe:
- Milyen a nejed az ágyban?
- Van, aki dicséri.Szóval, kockázat nélkül nincs rizikó.
-
Hasyinto
csendes tag
válasz
Mivel ez nem egy prémium kategóriás termék, ennyi pénzért van egy kis kockázat. Persze erre az esetre van a garancia. Én tegnap vettem és én is tipródtam hónapokigm de mégis ez mellett döntöttem, Alapos magfontolások után. ... HD kijelző.. 5000-es aksi ... stb Egyenlőre nem bántam meg. Este 22 -tő reggel 4-ig meg sem állítottam a gépet.. Telepítettem egy csomó alkalmazást, és meghajtottam, ( a 3 napos csere gar miatt, és keddig fogom is hajtani.. de eddig szépen muzsikál.) egyszer sem dobta el a jelet, bár két alkalommal észlletem, hogy a 4-es jel lement 2-esre kb 2 másodpercre. Egyenlőre ennyi. délután még tovább tesztelem a wifijét.... Azután visszaállítom gyári állapotra , és kezdem elöről... :-) had izzadjon.. autós, motoros játékok...stb ... az akku is elég megbízhatónak tűnik.. folyamatos nyomkodás mellett telepésekkel 6 órán át bírta...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Szia!
Ha valódi minőséget keresel, akkor a legolcsóbb készülékek 60.00 forint magasságában kezdődnek, 7"-os kijelzővel (pl.: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 vagy Nexus 7), HDMI kimenet nélkül.
Ha erre nincs kereted, akkor további két választás előtt állsz. Vagy vársz még és növeled a keretet vagy kockáztatsz. Ha kockáztatsz, akkor ez a készülék remek választás. A lényeg: bármit is választasz, a garanciajegy és a számla legyen könnyen hozzáférhető és biztonságos helyen. Ennél a készüléknél, mint a többi kínai manufakturális eszköznél, bármilyen probléma előállhat. Így lehet, hogy valakinél jó a WiFi, valakinél nem. Sem rábeszélni nem foglak, sem lebeszélni. Ha olvastad a fórumokat, tisztában vagy a kockázat mibenlétével.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest