- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamepad
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Este feltettem az utoljára kiadott MyAudio ROM-ot. Egyenként frissítettem a Google Play által forszírozott Gmail, Maps és Street View on Google Maps valamint manuálisan a YouTube alkalmazásokat. A TalkBack-re nem maradt idő, kidőltem. Amikor abbahagytam, minden működött szépen. Mint írtam, csak a Wi-fi lett beállítva, valamint a Skype lett telepítve a próbához, még csak a nyelvet sem állítottam át. Minden frissítés között hagytam legalább 10 percet és ellenőriztem Skype-al a Wi-fi kapcsolatot. Folyamatos volt, még a hanghívás sem szakította a kapcsolatot (a video azonnal és már szűz állapotban is).
Reggel, a Skpy-al dobtam egy üzenetet, semmi. Hanghívás, semmi. Jó, akkor bekapcs. Semmi. Hosszú Power gombnyomás után az akkumulátor piktogramja fogad, benne a bal szélén vékony piros csíkkal, jelezvén, hogy kifogyott a szufla. A jó hír, hogy a Wi-fi ment... amíg le nem szívta az akksit, standby állapotban! Összesen nem bírhatta tovább 7 óránál, de valójában ennél is kevesebb lehetett. Ennek tényleg ennyit kell bírnia telepített applikációk nélkül, szűz rendszerrel és standby módban bekapcsolt Wi-fi-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest