Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

válasz amarna #1273 üzenetére

Este feltettem az utoljára kiadott MyAudio ROM-ot. Egyenként frissítettem a Google Play által forszírozott Gmail, Maps és Street View on Google Maps valamint manuálisan a YouTube alkalmazásokat. A TalkBack-re nem maradt idő, kidőltem. Amikor abbahagytam, minden működött szépen. Mint írtam, csak a Wi-fi lett beállítva, valamint a Skype lett telepítve a próbához, még csak a nyelvet sem állítottam át. Minden frissítés között hagytam legalább 10 percet és ellenőriztem Skype-al a Wi-fi kapcsolatot. Folyamatos volt, még a hanghívás sem szakította a kapcsolatot (a video azonnal és már szűz állapotban is).

Reggel, a Skpy-al dobtam egy üzenetet, semmi. Hanghívás, semmi. Jó, akkor bekapcs. Semmi. Hosszú Power gombnyomás után az akkumulátor piktogramja fogad, benne a bal szélén vékony piros csíkkal, jelezvén, hogy kifogyott a szufla. A jó hír, hogy a Wi-fi ment... amíg le nem szívta az akksit, standby állapotban! Összesen nem bírhatta tovább 7 óránál, de valójában ennél is kevesebb lehetett. Ennek tényleg ennyit kell bírnia telepített applikációk nélkül, szűz rendszerrel és standby módban bekapcsolt Wi-fi-vel? :F

Új hozzászólás Aktív témák