Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vertebrata #1068 üzenetére
Blutyuk mukodik :-)
-
Nalam a root mar megvolt ,kigyomlaltam a felesleges alkalmazasokat ,es megejtettem a build cseret is ,eddig ok az elobb ideglenesen toroltem a bif filekezelot erre leomlott a rendszer... sorban altak le a droidv programok alkalmazasok,de visszatettem azota okszi minden ...
-
-
-
-
válasz
Zollkid100 #984 üzenetére
nova prime
-
válasz
MrPetya19 #966 üzenetére
Mert a negy mag teljesitmenyet lerontja a gc200 ,ahogy olvastam az inkabb 2d-ben eros es nem 3d-ben . A 808 hoz 7400 korul ha ehez nezzuk akkor az negy maggal dupla aron nem nagy csorrenes.
Meg aztan ez a maghaboru is olyan mint a pc-n, elertek mar egy jol fejlett szintet cpu-ban es innet mar nagy fejlodes azert mar nincs csak kissebb lepesekben. -
-
-
Azon filozok hogy akinek wifi gondja van az sanszos hogy inkabb hardveres es nem szoft problema okozza,a rossz wifin a jobban megirt program se tud segiteni. Nekem az elejetol fogva nem volt paras a wifi s talan ez is az oka hogy eszrevehetoen stabilabb es egy arnyalattal erosebb a buildprop csere utan...
-
-
Szerintem semmi,csak a myaudios cuccok hianyoznak de az potolhato...Az elonye mar ha annak lehet nevezni a benchmark programok jol teljesitenek rajta wifivel es anelkul is ,de belakva azert mar mas eredmeny jon ki.Amit en meg megtettem hogy fel van rakva a system tuner pro progi es azokat a gyari alkalmazasokat is toroltem ami nem kell pl navi,google+ es tsa-i..es ezen a formacion log a modositott builtprop..
-
-
-
Veletlenul nincsc fent a tableteden a root explorer mert akkor vasdgyx torold azt a programot,vagy azon belul engedelyezd a file modositasara az irasi jogot is en toroltem a root explorert mert bekavart egy kisse,utana tc rott jog ,aztan ahogy par hozzaszolassal fentebb irt modon sikerult megoldani.Nekedcv melyik rom van fent?
-
válasz
Zollkid100 #938 üzenetére
Csak a magam neveben mondanam gadmei rom + gadmei modositott rom buildpropja ,nekem ez jott be legjobban ,alapbol se volt nagy gondom de ezzel a parossal gordulekenyebb a rendszer es stabilabb,erosebb a wifi is.
-
-
-
válasz
Fairplays #913 üzenetére
Ha mindegyik bongeszoben hasznalni szeretned akkor nedf is frissits,mert akkor az opera mobillal es elvileg a stock bongeszovel van flash,en miutan kigyomlaltam a system tunerral es ujjat tettem fel helyette akkor nem akart mukodni ,de fentebb irta valaki hogy az operaval megy a flash semmi massal eddig,igaz o fozott romon probalta...
-
válasz
Fritz Teufel #900 üzenetére
Udv :-) itt ez vagyok...
Snefi
-
-
válasz
Fritz Teufel #891 üzenetére
Koszonom elore is :-) es koszi a modositott rom megosztasat is,nagyon olajozottan porgo darab...
-
Aki felrakta a modingolt romot,sikerult felheggeszteni a flashplayert,mert nekem nem akar osszejonni es egy kis segitseg jol jonne...
Elore is koszonom -
válasz
PrinceHerceg #886 üzenetére
A myaudio weblap szerint 2 ev de ebbol 1 ev teljeskorul a +1 amolyan kiterjesztett ,a szerelesert nem kell fizetni, csak az alkatreszert....
-
-
-
-
-
válasz
Permet Elek #664 üzenetére
Pl a root checker progival ,gplaybol ingyenes
-
-
-
-
-
-
A szeriahiba megitelese mennyiseg teren eleg nehezkes,mert javareszt az ir a forumba akinek valami baja vana kutyuvel,ha engem kerdeznel szerintem semmi nagy para-ra nincs ok,ha meg gondod lenne a tablettel akkor minden nagyvarosban van szervizuk...
Igaz en a gadmei romot hasznalom es azzal hasit mint a veszedelem..egy gyenge ponjuk lehet a 808 asoknak a wifi.....mar amelyiknek . -
-
-
-
-
válasz
pusihusi #372 üzenetére
Nekem az jott be jobban ,na'meg a gepnek is ,tartalomfogyasztasra amire en hasznalom szerinten nagyon jo ,miota megvan a laptop tan ketszer volt bekapcsolva...De azert kerdezz meg egy ket embert akik 4.04 et hasznal hogy mik a tapasztalataik,tobb szem tobbet lat ...konkret keszenleti idom nincs mert ket hasznalat kozt max 24 ora tellik el,csak par szazalekt merul ezen ido alatt,de wifi ilyenkor pihiben van.A 403 atka egyedul az hogy appot kell telepiteni hogy kepernyozar eeten ne dobja el a netet...a progi neve advanced wifi ....stb
-
-
-
-
Elvileg a gyarinak is vinnie kene,de viszi a dolphin hd,illetve ugyanebbol a sima ,megy a maxtronnal,a mozilla betaval,es a mozilla auroraval is ,aztan van meg a boat browserves es az opera mobile is....Lhet hogy ujra kene telepitened a firmwaret ,nem rootolt esetleg a kutyud hogy torolve lett volna valami app ami lenyeges.
-
-
Most kiprobaltam a sajatom az indexel semmi gond,igaz a dolphin bongeszot hasznalom,a rajta levo launcher tenyleg egy picit darabos,de azt erdemes lecserelni a nova prime-ra az egesz mas elmenyhez juttat e teren ..Bongeszoben ami meg jo az a maxthon browser hd,gyors is es szinte mindent visz,egyedul ami az osszes bongeszomet megakasztja az az extrem digital weboldala....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vallás
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest