Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Throst

csendes tag

válasz MAGUS7 #361 üzenetére

Nekem a Vivó képei tetszenek a legjobban, plusz magyarul is tud ott az ai mert a saját BlueLM nyelvi csomagot használja. De a mikrofonja amiket hallottam elég gyenge, plusz a szelfi kamera se erős és a hangszórói se a legjobbak.
    Ezért vártam hogy esetleg a xiaomi...de valahogy a kamera képet amiket láttok nekem furák túl mesterségesek kicsit elkent olajfestményesek.
    Viszont a HW az fullos, szóval talán updatelik? Plusz ugye a photo kit ami tokként is funkcionál, meg van hozzá filter, valamelyik tesztben a filterrel mutatták mennyivel jobb képek készültek de a tesztelő mondta is ezt nem használják végig a tesztben mert a többi teló alapból nem filteres.
    Eddig androidból Samu és One plus rendszereket használtam így azt hogy hyper os jó vagy rossz megítélni nem tudom.
    Viszont amit láttam hyper os bemutatókat az alapján így tetszik.
    A samunak agyon van ajnározva a one ui-a, hát nem tudom én most is azt használom de nincs olyan benne ami nélkül ne tudnék élni...

Új hozzászólás Aktív témák