Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotvanyovics
kezdő
Cseteltem a samsung.hu-n emberrel illetve a ses.hu-n is emberrel.
Samsung.hu-s nem volt eleggr tajekozott :-).
A ses.hi-snak volt igaza, miszerint ios nem tamogatott, mert a Fit3 nak kell a Galaxy Wearalble alkalmazás, ami az appstore-ban nincs, csak a play store-ban.A Fit 2 az mukodott iphone-al mert azt még a Galaxy Fit alkalmazassal lehetett ossze parositani, viszont a Galaxy Fit ios app-ba nem tették bele a Fit3 tamogatast.
Eredetileg a Fit3-at vettem volna, csak inkabb utana jartam, hat igy alakult.
De baromi ez a Band 8 pro. Erezhetoen simabb a menuje a Redmi Watch 4hez kepest. Meg a Redminek voltak furcsa dolgai a Mi Fitness appal, ez a miband 8 pro meg erzodik hogy simabban mukodik egyutt az appal. Szoval az lehet hogy tenyleg a xiaomi brand alatti cuccok a minosegi dolgok, a redmi pedig egy olcsobb kategoriát kepvisel. Bar azert a redmi watch 4is elegge rendben van, csak nekem a rezgoje nagon harsany volt a normal allapotaban is, illetve a gomb is felesleges szamomra meg a telefonalasi lehetoseg se kell. Szoval mi band 8 pro :-)
Alirol meg mar jon a jo jisz :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő