Új hozzászólás Aktív témák
-
KODAL
csendes tag
Lemezalkatérszek tervezését vállalom.
Szolgáltatásaim:
Lemezalkatrészek tervezése:
Egyedi vagy sorozatgyártású lemezalkatrészek 2D/3D tervezése Solid Edge-ben (pl. burkolatok, konzolok, gépházak).
Kivágási és hajlítási rajzok készítése gyártáshoz (DXF, DWG formátumok exportálása).Prototípus-tervezés:
Startupok vagy kisvállalkozások számára egyedi lemezalkatrészek tervezése (pl. elektromos dobozok, burkolatok 3D nyomtatott vagy lézervágott prototípusokhoz).
Solid Edge Sheet Metal moduljának használata hajlított alkatrészek modellezéséhez.Fordítási projektek: Meglévő 2D rajzok átalakítása 3D modellekké Solid Edge-ben, vagy fordítva.Régi tervek digitalizálása vagy korszerűsítése.
Elérhetőségem:
Bakó Tibor
E-mail: kodal1993@gmail.comLinkedin: www.linkedin.com/in/tibor-bakó-609284197
-
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Nem megy a rajzolás? A Műszaki Dok. a megoldás!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök feladatok elkészítésében. (Szabad kézzel illetve tervező programok segítségével)
Villamosterveknek elkészítését és szabadkézi rajzok digitalizálását is vállalom.
AutoCAD, Eplan, 3D tervező programokkal szerkesztési segítséget biztosítok.
Minden levélre válaszolok!
Keress bátran az alábbi elérhetőségen:
muszakidok@gmail.com -
F.Lacus
újonc
Sziasztok, Fülöp László vagyok.
2D és 3D-s műszaki rajzok rajzolását vállalom, SolidEdge, AutoCad, ArchiCad és SketchUp-ban.
Rajz méret mindegy, ha kell ki is tudom nyomtatni és úgy átadni, illetve e-mailben PDF, vagy más formátumokban továbbítani.
Prototípus gyártásban is tudok segíteni, 3D nyomtatással, 130x80x160 mm-ig.11. éve foglalkozok rajzolással, Cad-Cam CNC programozó technológus a végzettségem.
Mindíg a lehető legjobb minőségre és a legigényesebb munkára törekszem.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, nyugodtan írj, vagy hívj!
Elérhetőségeim:
- feszte@gmail.com
- 06-20/494-75-31 -
cadrequest
újonc
Üdv. Tagok,
Keresek szabad kapacitással rendelkező AutoCAD szerkesztőt, épület alaprajzok .pdf-ből .dwg-be konvertálásához esetleg későbbi átszerkesztéséhez.
sandb.roller@gmail.com -
Robibond009
csendes tag
Szép jó napot Mindenkinek!
Egyéni vállalkozóként várom megkereséseteket!
Legfőbb erősségem a hidraulika!
Jogtiszta Solid Edge 2021-el vállalok 2D-s és 3D-s rajzokat, kézi rajzok megrajzolását Solid Edge-ben, illetve bármit, ami Solid Edge-vel megvalósítható!
A 2D-s rajzokat is 3D-s modellből készítem, így igény esetén bármely 2D-s rajznál a 3D-s modelljét is át tudom küldeni!
Ezen kívül, ha bármiben tudok segíteni, ami a Solid Edge-vel kapcsolatos, akkor is keress bizalommal!
Az ár megegyezés szerint!
tel.: +36 20 4440 836
e-mail: robert.fabian88@gmail.com
Várom a megbízásotokat, további szép napot! -
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében. (Szabad kézzel illetve tervező programok segítségével)
Villamosterveknek elkészítését és szabadkézi rajzok digitalizálását is vállalom.
8 éves tapasztalattal rendelkezem Óbudai Egyetemista hallgatók rajzainak, beadandó feladatainak elkészítésébe.
AutoCAD, Eplan, 3D tervező programokkal szerkesztési segítséget biztosítok.
Minden levélre válaszolok!
muszakidok@gmail.com
-
MR74
újonc
Sziasztok!
Műszaki rajzolót keresek, komplett Építészeti tervdokumentációk készítéséhez (Egyszerű bejelentéses követelmény szint-Helyszínrajz, Alaprajz, Metszetek stb., 2D).
Email: makai1974@gmail.com -
Robibond009
csendes tag
Jogtiszta Solid Edge ST9-el vállalok 2D-s és 3D-s rajzokat, kézi rajzok megrajzolását Solid Edge-ben, illetve bármit, ami Solid Edge-vel megvalósítható!
A 2D-s rajzokat is 3D-s modellből készítem, így igény esetén bármely 2D-s rajznál a 3D-s modelljét is át tudom küldeni!
Ezen kívül, ha bármiben tudok segíteni, ami a Solid Edge-vel kapcsolatos, akkor is keress bizalommal!
tel.: +36 20 4440 836
Robibond009
csendes tag
Jogtiszta (sajnos ezt már ki kell emelni) Solid Edge ST9-el vállalok 2D-s és 3D-s rajzokat, kézi rajzok megrajzolását Solid Edge-ben, illetve bármit, ami Solid Edge-vel megvalósítható!
tel.: +3620 4440 836
Várom a megbízásotokat, további szép napot!
-
cszs1979
újonc
Szép Napot Mindenkinek !
Komplett, gyártásra alkalmas modell összeállítások, ezekhez tartozó gyártási műhelyrajzok, utasítások és darabjegyzékek készítését vállalom acél szerkezetekre.
Győr környékén helyszíni felmérés és akár, maga a gyártás is megoldható.
Több éves gyártói közegben (CNC lézervágás, CNC élhajlítás, hegesztés) szerzett tapasztalatom és 10 éves tervezői tapasztalatom garantálja a tervezett modell gyárthatóságát és működőképességét.
Számlaképes vagyok.
Weboldalam: www.cadrajz.hu
Email: postmaster@cadrajz.hu
Tel: +36203172516Üdv.:
Csorba Zsolt -
Robibond009
csendes tag
Jogtiszta (sajnos ezt már ki kell emelni) Solid Edge ST9-el vállalok 2D-s és 3D-s rajzokat, kézi rajzok megrajzolását Solid Edge-ben, illetve bármit, ami Solid Edge-vel megvalósítható!
Számla nem probléma.
tel.: +3620 4440 836
David333
csendes tag
Helló!
AutoCad-es rajzok készítését vállalom. Érdeklődni privátban, email-en.pro8.projekt@gmail.com
-
F.Lacus
újonc
Sziasztok,
2D és 3D-s műszaki rajzok rajzolását vállalom, SolidEdge és AutoCad-ben.
Rajz méret mindegy, ha kell ki is tudom nyomtatni és úgy átadni, illetve e-mailben PDF, vagy más formátumokban továbbítani.
6. éve foglalkozok rajzolással, Cad-Cam CNC programozó technológus a végzettségem.
Mindíg a lehető legjobb minőségre és a legigényesebb munkára törekszem.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, nyugodtan írj, vagy hívj!Elérhetőségeim:
- feszte@gmail.com
- 0620/494-75-31 -
Móni7
újonc
Sziasztok, CAD műszaki rajzolóként állást keres!
OKJ-s műszaki rajzolóként Solid Edge szoftverrel gépészeti, lemezalkatrész valamint összeszerelői modulokkal történő 3D tervezést tudok végrehajtani előre egyeztetett paraméterek szerint vagy meglévő gyártmány lemérésével. Mindezekből 2D műszaki rajzot készítek akár berendezés összeállítási és robbantott rajzáig. Igény szerint szériamódosításokat tudok végrehajtani a műszaki dokumentációkban. A gyártmányokat igény szerint renderelem és animációt is készítek az összeszerelt berendezés működéséről, valamint a robbantott ábra alkatrészeinek a mozgatásával. Honlapra, webáruházba színvonalas gyártmánybemutatást tudok prezentálni.
Elérhetőségem:
Tel:+36-30-215-0625
E-mail: cadmuszakirajzolo@gmail.com -
Hannibhál
őstag
Hejhó
Creo 2.0 és Creo 3.0 ismeretekkel vállalok műszaki rajz készítést
Győrben végeztem gépészmérnökként, jelenleg fejlesztőmérnökként dolgozom
email: dheemer1993@gmail.com
telefon: 06203860535 -
Hevikee
újonc
Sziasztok!
Én is vállalok műszaki rajz, 3D modell, illetve összeállítási rajz készítést, főként SolidEdgeben (igény esetén Autocadben és Inventorban is).
Gépész végzettséggel, valamint műszaki rajzoló papírral rendelkezem.Jelentkezést az alábbi e-mail címre várok:
hevikee@gmail.comKöszönöm a bizalmat.
-
györgy.udvar
újonc
válasz
sycorax182 #1 üzenetére
Szia, egy U acélból készülő lépcsőt kellene tervezni, lenne szabad kapacitàsod? Köszönettel! György (gyorgy.udvardi@gmail.com)
-
Gamekapocs
csendes tag
Sziasztok,
3D modellek és 2D műszaki rajzok készítését vállalom, Inventorban illetve Autocadben.
Bedolgozás szintjén.
Üdv.
Dánielgarazsstab@gmail.com
-
trippla
tag
Cégünk bútorok rajzolásában jártas műszaki rajzolót keres fix munkakörre, de bedolgozókat is keresünk. Preferált program az autocad, de más programmal készített rajzok is szóba jöhetnek!
Kérem,ha valaki tud ebben segíteni továbbítsa ismerőseinek, ill jelentkezzen maga is!
-
GyBoy
újonc
válasz
Produkció U #50 üzenetére
Tisztelt Produkció U engem érdekelne, ha még él az ajánlat.
Tisztelettel György
gy820@freemail.hu
-
nemszi
újonc
Sziasztok,
3D modellek, műszaki rajzok készítését vállalom, Inventor 2018 illetve Solid Edge programba, de az Inventort preferálom
.
n3m3th3@gmail.com
-
001biro@gmai
újonc
Műszaki rajz, (gépészeti) készítésére keresek solid edge programmal dolgozó tervezőt!
001biro@gmail.com
-
KROPKOPETYA
újonc
Épületgépész rajzolót, szerkesztőt keresek. Kizárólag épületgépészek jelentkezését várom.
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Van pár solid works fájlom, amiben egy végtelen egyszerű modell van, de mivel nekem nincs programom nem tudom szerkeszteni, pár számot kéne benne átírni! Hálás köszi a segítséget, többi pü!
-
Gabor51
újonc
válasz
sycorax182 #1 üzenetére
Egyetemet végzett fiatal műszaki rajzolót keresek, alkalmi otthoni munkára archicad ismerettel Budapesten, 17. kerülethez közel. Tel:06205201161
-
ZajStopp
újonc
Gépészeti CAd rajzok készítésére keresünk alkalmas személyt, gépek felmérése alapján azok számítógépre vitelére.
Jelentjkezni: + 36 70 775 9065 telefonon, vagy a kovacs.laszlo@zajstopp.com e.mail címre. -
KODAL
csendes tag
Sziasztok!
Műszaki rajzok készítését vállalom, esetleges testmodell generálást is (SolidEdge).
Egyéb tervezési feladatokat ill bérmunkákat is vállalok.
3 év szakmai tapasztalattal rendelkezem a fémipari tervezés terén, mint szerszámtervező.Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed itt tudsz érdeklődni: kodal1993@gmail.com
Köszönöm!
-
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében.
5éves tapasztalattal rendelkezem Óbudai Egyetemista hallgatók rajzainak elkészítésében és korrepetálásban!
AutoCAD programmal szerkesztési segítséget biztosítok.
muszakidok@gmail.com -
balazs.angi
csendes tag
Műszaki rajzok (főleg gépészeti) készítését vállalom autocad vagy solid edge programmal.
Gépgyártástechnológiai technologus a végzettségem. Tanultam AutoCad-et és inventort 2015 ben országos 10. helyezést értem el a „Charles Babbage” Országos AutoCAD és Inventor Versenyen. Szorgalomból tanultam a Solid Edgeet.
Jelenleg Cad-Cam informatikát tanulok ahol Solid Edgben rajzolok. Emelet CNC-s ként dolgozok.
Ha felkeltetem az érdeklődését kérem jelezzen.
email: balazs.angi@gmail.comÜdvözlettel Angi Balázs.
-
Hóvihar
csendes tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki bútor szakrajz készítését vállalja Autocaddel? -
macsekok
újonc
Gépészmérnököt keresek projektmunkára másodállásban. Használható angol esetleg német nyelvtudás feltétel
-
AudioRenaiss
újonc
Sziasztok!
Több éves gyakorlattal és készség szintű AutoCAD használati tapasztalattal vállalom mély- és magasépítéssel kapcsolatos tervek szerkesztését, diplomamunkákhoz, leadandókhoz, kiviteli tervek részletrajzait, csomóponti rajzokat, 3D-s modelleket, kézi rajzokat stb.
Vállalom továbbá logók és névjegykártyák, valmaint komplett arculatokdigitális tervezését.
Ha rajzról és tervezésről van szó, biztos vagyok benne hogy meg tudjuk oldani és meg tudunk egyezni, számlaképesen, kifogástalan minőségben magánszemélyeknek vagy cégeknek egyaránt.
Csörögjetek ( 06 30 349 77 23 ) vagy írjatok ( alba.itinere@gmail.com ).
Üdv.
BP
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest