Új hozzászólás Aktív témák
-
macsekok
újonc
Gépészmérnököt keresek projektmunkára másodállásban. Használható angol esetleg német nyelvtudás feltétel.
-
pch
senior tag
Üdv!
Egyvonalas elektronikai rajzot kellene készíteni.
Tervezni nem kell csak a neglévőbe vannak változások, de már csak pdf be van neg így újra kell rajzolni.
Mennyit lehet ezért kérni kb?pch
-
alma0003
újonc
Sziasztok!
Főállásom mellé keresek, alkalmi/mellékállásban, fémipari műszaki rajzoló, tervező munkát. Vállalom régi rajzok digitalizálását, ill. Présszerszámok, – készülékek, – célgépek tervezését is UGS NX – programmal.
Üdv: Árpi Elérhetőség: alma03@freemail.hu 06-30/65-14-962 -
újonc
Üdv.
Solidworks feladatokra keresek precíz műszaki rajzoló alvállalkozót. Nekem kiesik a tevékenységi körömből, acélszerkezet a fő profil, de ezzel is folyamatosan bombáznak.
Ha valaki érdeklődni kíván: magasepito.allas kukac gmail.com -
David333
csendes tag
Sziasztok!
Vállalok építőmérnöki szakmához kapcsolódó Autocad -es rajzok készítését.
2D -s rajzolás (helyszínrajzok, metszetek, részletrajzok, homlokzatok, papír alapú dokumentumok digitalizálása/átrajzolása...) Autocad -ben.
Rajzok feliratozása, megvalósulási helyszínrajzok és dokumentációk készítése.
Autocad Civil 3D –ben vonalas létesítmények (út, vasút,…) elkészítése, terepmodellek, nyomtervek létrehozása. Útépítési tervek engedélyezési- és kiviteli szintű kidolgozása.
Mélyépítési feladatoknál földmunka, (rézsű, bevágás) előállítása, számolása.
Geodéták számára földmérési adatok szerkesztése és feldolgozása 2D és 3D pontfelhőkből, illetve digitális térképek szerkesztése. Felületek létrehozása, területek, térfogatok lekérdezése. Szintvonalas térképek előállítása. Hossz- és keresztszelvények megszerkesztése, mind síkrajzi, mind 3D-s adatokból.
Forgalomtechnikai helyszínrajzok előállítása a hatályban lévő forgalomtechnikai elemek alkalmazásával.
Közmű helyszínrajzok szerkesztése, egységes formátumra való konvertálása, bedolgozása kapcsolódó szakterületi rajzok alá.
Ár megegyezés szerint.
Elérhetőségem: pro8.projekt@gmail.com -
sanya078
csendes tag
Sziasztok
Vállalok AutoCad-el, Solid Edge ST, Solid Works, Creo programokkal, modellek műszaki rajzok készítését garanciával. 15 éve foglalkozok tervezéssel, modellezéssel, rajzok, beadandók készítésével, illetve szakmában 20 éve tevékenyen foglalkozok ebben az iparágban. A rajzokra garanciát, tervezésekre mérnöki garanciát vállalok, számításokkal, optimalizálással alá is támasztom.
Áthajtóművek tervezése, fogaskerék hajtóművek, számítások szerkesztések rajzok, géppel.
Forgácsolt, mart alkatrészek művelettervének, készítése, ráhagyások számítása, jegyzőkönyveinek készítése, rajzainak készítése.Szerszámok, kivágó, lyukasztó alkatrészeinek, tervezése, hidegalakító szerszámok tervezése, erőtani számítások ,rajzok, géppel.
Szíjhajtások tervezése, hajtás biztonsági számítások, rajzok, géppel. Emelők tervezése, emelési biztonsági számítások, rajzok, géppel.
CNC programozás legfőképp Fanuc, NCT program , gyártási tervek, rajz, lefutott programról kép, szerszám kiválasztás.
Tengelykapcsolók tervezése átvitt nyomaték számítás, rajzok, kompletten.
Továbbá bővült a termékpaletta : Vállalom régi térképek, régi kézi rajzok digitalizálását, akár elég egy közeli kép, vagy scannelt kép, a térképről, rajzról, és mérethű, helyes digitalizált formátumú rajzot kapsz vissza tőlem, vagy AutoCAD-ben, vagy amiben akarod, illetve PDF-ről is vállalok rajz visszanyeréseket. Engedélyeztetési tervek, CE minősítések, egyedi tervek készítése.
Nem utolsó sorban vállalom forgácsoló üzemek, gyártmány művelettervezését, szerszám kiválasztás, költség idő számítás, felfogási tervek stb.....Tovább bővült a paletta újfent : vállalom Tumpf TruTops, Amada Linea 5 lézervágó programban lézer CNC tervek készítését, a legtakarékosabb kihozatallal, és lehető legjobb vágási időt szem előtt tartva, lemezmegmunkáláshoz. Előtervek készítése Solidban, terítékek, hajlítási rajzok tervek készítése.
Vállalom a megtervezett, lerajzolt alkatrészek, CNC esztergán, megmunkáló központon való elkészítését, lakatos hegesztési munkák kivitelezését is. Egyedi gépgyártást, a tervezésen keresztül, a legyártásig. Hegesztési utasítások WPS készítése. Egyedi tervek , elgondolások megvalósítása, egyeztetésekkel, látványtervek készítése. Gépsorok, gyártósorok kivitelezése, energia igényekkel. Komplett gépek tervezése.
Lemezipari termékek tervezése, vágási hajlítási tervek készítése, anyag és hulladékmentesen.
Elérhetőségeim : Tel : 06205721302 (bármikor hívhatsz!!)
email : sandor.szecseny@gmail.com
-
AudioRenaiss
újonc
Sziasztok!
Több éves gyakorlattal és készség szintű AutoCAD használati tapasztalattal vállalom mély- és magasépítéssel kapcsolatos tervek szerkesztését, diplomamunkákhoz, leadandókhoz, kiviteli tervek részletrajzait, csomóponti rajzokat, 3D-s modelleket, stb.
Ha digitális rajzolásról van szó, biztos vagyok benne hogy meg tudjuk oldani és meg tudunk egyezni, számlaképesen, kifogástalan minőségben magánszemélyeknek vagy cégeknek egyaránt.Csörögjetek ( 06 30 349 77 23 ) vagy írjatok ( alba.itinere@gmail.com ).
Üdv.
BP -
köbcös
újonc
Szia! foglalkozol még tervezéssel,és műszaki rajzolással?
-
KODAL
csendes tag
Sziasztok!
Műszaki rajzok készítését vállalom, esetleges testmodell generálást is (SolidEdge).
Egyéb tervezési feladatokat ill bérmunkákat is vállalok.
2 év szakmai tapasztalattal rendelkezem a fémipari tervezés terén, mint szerszámtervező.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed itt tudsz érdeklődni: kodal1993@gmail.com
Köszönöm!
Üdv.: Bakó Tibor
-
petkar
újonc
Sziasztok!
Sürgősen segítségre lenne szükségem NYF Gépész beadandó rajzok elkészítésében. Kérném szépen, ha valaki érdemben tud segíteni az ügyben, írjon egy email-t az alábbi címre.
hajdupet02@gmail.com -
tubakv
csendes tag
Sziasztok!
Munka mellett vállalok műszaki rajzok készítését, gépészmérnök vagyok, jó rajzolói készségekkel.
Az alábbi programokban vagyok jártas:AutoCAD
Inventor
Solid Edge
Creo3D-s modelleket és műhelyrajzokat is készítek.
-
papek89
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Egy furcsa kérdést, inkább kérést szeretnék feltenni.
Van-e itt esetleg olyan, aki kezdő mérnököket tanítana be esetleg tervezés területén?Kezdő gépészmérnök vagyok és tapasztalathiány miatt nem nyerek felvételt a pályázatokon. Az angollal sincsen probléma.
Autocad-et és Inventort ismerem, de tanulom a Solidworks programot is.
Ha esetleg lenne itt olyan, aki vállal betanítást, vagy alkalmazna, írjon privátban.
Előre is köszönöm!
-
wamonos
csendes tag
Okl. gépészmérnök végzettséggel keresek főállásom mellé műszaki rajzolói munkát. Vállalom régi rajzok digitalizálását is, Autodesk Inventor és Autocad programmal. Számlaképes vagyok.
Elérhetőség: peterszpet@gmail.com, +36 20 661 47 15 -
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Nem megy a rajzolás? A Műszaki Dok. a megoldás!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében
5éves tapasztalattal rendelkezem Óbudai Egyetemista hallgatók rajzainak elkészítésében és korrepetálásban!
AutoCAD programmal szerkesztési segítséget biztosítok.
Keress bátran az alábbi elérhetőségen:
muszakidok@gmail.com -
alma003
újonc
Sziasztok!
Főállásom mellé keresek, alkalmi/mellékállásban, fémipari műszaki rajzoló, tervező munkát. Vállalom régi rajzok digitalizálását is, UGS NX – programmal.
Elérhetőség: alma03@freemail.hu
-
Doctor46
csendes tag
Kúposságot és a lapolást hogyan tudom ábrázolni?
-
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Most tanulgatom a 3d rajzolást és a műszaki rajz készítését és azt szeretném kérni,hogy erről az alkatrészről valaki tudna-e csinálni majd azt elküldeni nekem egy műszaki rajzot?
Kíváncsi vagyok hogy jól csinltam-e.Köszönöm.
-
Arask20
újonc
Üdvözlet!
Masa István vagyok Budapestről, egy gyártási tanulmányon dolgozok és olvastam afórumon hogy műszaki rajz készítésben...tudna nekem segíteni.
Ezek a rajzokat kb 5-6db 2és3D verzióban kellene elkészíteni.
Pdf formátumban megvannak és át kéne őket egy kicsit rajzolni minden méretet külön lapra 2D ben
elől nézet felül nézet és egy 3D ábrát rá tenni+ új fejléc tervező,készítette,gyártó, anyag min.
szabvány,súly rajzszám....stb
Várom mielőbbi válaszát:
Üdvözlettel:
Masa István
+36/30-438-80-16 -
umbralabs
újonc
Sziasztok,
Műszaki rajz készítésben szeretnék segítséget kérni. Egyedi műanyag flakon gyártásához lenne szükségem a rajzra, van egy minta darab a flakonból, ezt kellene lemérni és lerajzolni, ami alapján szerszámot tudnának készíteni a gyártáshoz. Ha tud valaki segíteni ebben, kérem privátban jelentkezzen. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kínai robottaxi indul Európában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest