Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
engem is érdekelne alkalmi és rendszer munka is de csak olyan amit suli mellet tudok csinálni
rendszerinformatikus halgató vagyok
hálozatok, oprendszerek, hw, sw (főleg ms termékek)
kocsi jogsi van,nagyteljesítményű pc van,
munkakedv elszántásg van,idő az ami véges :( -
pRedATor
tag
Őőő. Jól látom PIC is!!!
Na az az igazság, hogy nem vagyok egy nagy ász az ilyen gépközeli nyelvekben mint ez az elkorcsosodott ASM-t használó PIC, de viszont le kellene adnom belőle egy félévest, igaz csak 3-ért, de matt hülye vagyok hozzá tényleg. Ha tényleg occsóé csináljátok akkor érdekelne, mert most (pontosabban nyár vége óta folyamatosan) eléggé sz*rban vagyok.
thx -
supercow
őstag
tildy, küldd el nekem a párod cv-jét, ha még keres munkát, én ilyen embert keresek (c/c++, amikor az nincs akkor PHP). Fizetési igény jó lenne, illetve hogy van-e otthon fix szélessáv (kötetlen beosztásban lehet csinálni)...
Csak akkor küldd el, ha komoly a dolog és felelősségteljes ember a párod.
Komoly, nem kezdő embert keresek. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Alkalmi munka engem is érdekel. Graphics design, web, ilyesmik. Photoshop, PSP, Corel, Flash, HTML, stbstb.
-
vati
senior tag
Ha a C++ az MFC is egyben, php mellett is ASP is van, küldd el mélben a CVt, és továbbküldöm. Nem tudok róla hogy kétségbeesetten keresnénk fejlesztőt, de eddig sztochasztikusan történtek a felvételek, gyöngyhalászat alapon.
Nálunk az adatbázisokhoz értés a naggyon jó pont (Oracle lenne az ideális), viszont erősen windózos technológiákra építünk. Erős angol nem kell, de papír az jó ha van róla.
u.i. itt nem jellemző a ''rabszolgatartás''! -
tildy
nagyúr
Párom is munkát/alkalmi munkát keres!Egy a lényeg:Ne legyen rabszolgamunka, azaz ne várják el, hogy supermanként dolgozzon majdnem éhbérért.
Főképp a c++hoz ért, de ezenkívül java, php, mysql, perl, PIC, ASM, stb...
Esetleg alkalmi féléves beadandó feladatok, olcsón..... -
Imco
őstag
Budapest és környéke.
Számitástechnikai ismeretekkel, komoly pc-vel, munkát keresek.
Autó, telefon van. Külföldre fuvart vállalok. Ügynök munka nem érdekel.
Érettségim van. Erkölcsös vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest