Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Na, ez meglep. Azt hittem, azért lesz pár fórumozó, aki jártas a témában. Ezek szerint nagyon vakfolt mindenkinél, vagy én rontottam el valamit.. de hát a házimozi topic-ba nem tehetem, mert sztereó érdekel. Legalábbis míg nem jönnek képbe a mennyezeti hangszórók, de az picit megint más téma is lehet akár.
Esetleg bemutatóterembe érdemes menni ilyen ügyben ? Kompetens lesz az engem kisegítő alkalmazott, amikor megkérdezem, hogy milyen kódolási eljárással (veszteséges, veszteségmentes?) és hány biten-hertz-en adja le a jelet a "master" a többi kütyünek egy Yamaha MusicCast rendszerben ?
Múltkor voltam az Euronics-ban és a srác nem tudta, mi az a coax kábel. Tv-hez, semmi kül. Udvariasan elnézést kért tőlem, hogy "úúú most hirtelen nem is tudja, melyik is aaaz...?" - én meg pislogtam, ki itt most kicsoda ?
Aztán kikerestem a polcon és megmutattam neki, a csatlakozókkal együtt. 
Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- ASUS notebook topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán kikerestem a polcon és megmutattam neki, a csatlakozókkal együtt.