Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Úgy érzem a dolgok ismeretében, hogy a következő kiállításra, már holnaptól elkezdtem a felkészülést.
Mivel a kudarcot mint szót nem ismerem, csak a tapasztalat szerzést, és a biznyításvágyat, érzem és tudom, hogy tudok olyat alkotni ami lemossa a következő mezőnyt (hú, de nagy az egó) viszont annyi új emberrel megismerkedtem, egy merő új ötletet és tudást szippantottam magamba, amitől úgy érzem, hogy ha a következő ház építésében valamiben elakadok, lesz kitől segítséget kerjek!
Na jó, mellesleg 2 szavazotot leadtam én is
Bzoleyéhez hasonló ötletek nekem is felröppentek, mármint az azonosítást, és a közvetlenebb kérdez-feleleket említve.
Sajnos szavazással kapcsolatban max csak annyit lehet tenni, hogy a szavazókat a belépő jegy számkódjával szortírozni, és az esetleges duplikált szavazatokat kiszűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest