Hirdetés
- Projektor topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgabber
csendes tag
Sziasztok!
A másik mozdonyra csatlakozás nálam megy rendesen, viszomt időnként mikor az F4-el megnyitom a pályarajzot fagy nekem is. Ezt nemtudom, hogy de alföld5-nél eltűntettem, nem tudom mit csináltam de eltűnt az intró is, de nem túlzottan izgat, mert most legalább megy. NYDU-nál még mindig van a hiba, de másodjára, harmadszorra az is játszható.
Most ráálltam a villamosokra is, ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
ctrl+9-el ki tudtam nyitni az ajtókat az ICS és UV esetében, de az ajtónyitásnak nincs hangja ez normális dolog? A hangok száma maximumra van beállítva.Tatra vilamost tud vki letölthetőt ami jól is néz ki (t5c5) mert leszedtem egyet, de az nem igazán hasonlít az igazi t5c5-re.
És a hév mxa-t honnan tudom letölteni?
Egyébként mindenkinek ajánlom a Köln-i villamospályákat nagyon élvezetes rajtuk játszani!
-
kgabber
csendes tag
válasz
istvan331
üzenetére
Hát igen, de az activity működik nekem azzaol volt gondom h akkor fagyott ki ha bekapcsoltam a pályarajzot és memóriacím olvasási hibával. Ha nem kapcsoltam be ment rendesen nemtom miért. 120.ik kísérletezésre valahogy beindult és az a vicc h a letöltött actok is ugyanezt csinálták, az alföldnél tényleg nem találkoztam még ilyennel.
-
kgabber
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám!
Sokat játszottam már a játékkal, sikerült is rákattannom.
Elkezdtem hozzá activityket gyártani, eleinte gond nélkül. Most azonban beleütköztem egy ismétlődő problémába. Eddig két pályánál jelentkezett: 120a és nyugat dunántúl, de a 120a pályán a netről letöltött actoknál is csinálta. Elindul az activity, de ha be van kapcsolva, hogy a pályavonalat töltse be (F4 gomb) akkor memória olvasási hibával kifagy. Ezt 2 gépen is teszteltem. Ugyanaz volt a gond. Valahogy 2-3 órára kísérletezgetéssel valahogy megoldottam, de őszintén szólva magam sem tudom, hogyan valahogy sikerült.
Meg tudná valaki mondani, hogy ezt mi okozhatja?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest