Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kendek

MODERÁTOR

válasz jattila40 #9004 üzenetére

A xorg.conf fájlban semmi érdemleges nincsen, tekintve, hogy az új X jóval egyszerűbb ilyen téren, ne kell agyonkonfigurálni. Nem árt hozzátenni, hogy az Intel videómeghajtó a korábban használt "EXA" gyorsítási módról "UXA"-ra váltott, ez is elősegíti a gyorsulást. Ezért is lenne érdemesebb az új 9.10-es Kubuntut is feltenni kipróbálásra, hátogyha jobban megy már mint annak előtte. Annyi biztos, hogy a Compiz gyönyörűen, teljesen simán megy rajta, a munkaasztal kocka még egy picit sem akad.
    Nem értem, hogy nálatok mi a gond akkor, különösebben nem állítottam semmit, csak feltettem tiszta telepítéssel és jó.
    A fényerő ugrálás már egyből elmúlik nekem, ha bejelentkezek és a főmenüt előhívom. Ilyenkor egyel lejjebb van a fényerő, nem maxon, de nyomok egy fölfele állítást, és akkor maxra állítódik, és nem folytatja a dolgot. Igazán nem zavaró már annyira.
    Egyébként az UNR gondolom, hogy nem nyerte el a tetszésed, és főleg nem éri el az XP színtjét, hiszen ez teljesen kezdőknek lett kitalálva, akik csak nagyjából netezésre használják a gépet. A sima Ubit kell fölrakni, az teljes értékű operációs rendszer, sokkalta többet nyújt egy XP-nél, csak bele kell merülni a rejtelmeibe. Sok mindent lehet a gconf-editor-on keresztül is állítani. Fel nem raknám rá az XP-t az Ubi után már.

Új hozzászólás Aktív témák