Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jattila40
üzenetére
A xorg.conf fájlban semmi érdemleges nincsen, tekintve, hogy az új X jóval egyszerűbb ilyen téren, ne kell agyonkonfigurálni. Nem árt hozzátenni, hogy az Intel videómeghajtó a korábban használt "EXA" gyorsítási módról "UXA"-ra váltott, ez is elősegíti a gyorsulást. Ezért is lenne érdemesebb az új 9.10-es Kubuntut is feltenni kipróbálásra, hátogyha jobban megy már mint annak előtte. Annyi biztos, hogy a Compiz gyönyörűen, teljesen simán megy rajta, a munkaasztal kocka még egy picit sem akad.
Nem értem, hogy nálatok mi a gond akkor, különösebben nem állítottam semmit, csak feltettem tiszta telepítéssel és jó.
A fényerő ugrálás már egyből elmúlik nekem, ha bejelentkezek és a főmenüt előhívom. Ilyenkor egyel lejjebb van a fényerő, nem maxon, de nyomok egy fölfele állítást, és akkor maxra állítódik, és nem folytatja a dolgot. Igazán nem zavaró már annyira.
Egyébként az UNR gondolom, hogy nem nyerte el a tetszésed, és főleg nem éri el az XP színtjét, hiszen ez teljesen kezdőknek lett kitalálva, akik csak nagyjából netezésre használják a gépet. A sima Ubit kell fölrakni, az teljes értékű operációs rendszer, sokkalta többet nyújt egy XP-nél, csak bele kell merülni a rejtelmeibe. Sok mindent lehet a gconf-editor-on keresztül is állítani. Fel nem raknám rá az XP-t az Ubi után már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Gumi és felni topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.