- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tálusz
tag
Helló!
Szeretnék megosztani veletek 1-2 tapasztalatot. Nem tudom hogy ez mindegyik msi alaplapra vonatkozik-e. Nekem 1 msi p45 neo3-fr deszkám van. Egy q8200-t hajtok vele és azt vettem észre, hogy a régebbi biosokkal sokkal jobban megy a tuning. 1.1-s BIOS-al pl. az 500fsb-t is bírta, de ahogy frissítettem egyre rosszabb lett, így visszaraktam a régit. Az 1.7-l 400fsb fölött meghalt a rendszert. A másik, hogy a CPU és MCH fesznek azonosnak kell lennie, ha eltér nálam borult a rendszer. Az biztos hogy sok időt elvesz míg belövi az ember, de próbálkozni kell. Én most 475fsb-el használom, CPU&MCH 1.28v, FSB 1.32volton a memória pedig 1.9-en. Így prime stabilra be tudtam lőni a rendszert. Nagyjából ennyi, remélem tudtam valamennyit segíteni.
sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest