- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wector81 #12532 üzenetére
Amiket irtál azon kívül még kaptam egy sin box vegas 2 eredeti játékot. (a táska és egér helyett) ez már mint a játék bennt volt a dobozba.
Nekem él xp alatt is a média gombokat is kiprobáltam ma, most, és tökéletesen reagál, ha elinditotál egy lejátszóprogramot (meg én a msi.eu ról szedtem le drivert a hang kártyához.)
Csak az eco gomb az ami egyáltalán nem reagál (xpnél előtte nem probáltam)dettó nekem is
"Rá van nyomva egy Windows Vista matrica a numerikus bill alá, ezért gyanítom, hogy ez már talán tényleg igényli a Vistát, ahhoz, hogy menjen a cam."És mégis megy a cam xp alatt...
"2 hete vettem egy GX720-at. Volt hozzá táska és egér is. Mo-on, br 244-ért. Ennél nem tudok olcsóbbat. A táska egészen kiváló (nem bosszantás miatt írom, tényleg az). Egyetlen hibája, hogy nincs külön A4-es papírok tartására alkalmas rekesz, de ha benne a gép, akkor ez kb. meg is oldódik, amellé befér a fak"
Hát ez kár
nem tudom akkor nekem miért nem adtak... pedig direkt megkérdeztem, és akkor mondták hogy akkor bitos jár..)
Szóval akkro azt mondod minőségi/tartos a táska? Alkalmas a gép szálitására? véd valamiT?
meg mondom őszintén azért kérdezem mert találtam egy helyen ilyen táskát csak a képek nem nagyon gyöztek igy meg. -
törölt tag
válasz
wector81 #12520 üzenetére
Hali
A echo gomb kivételével mindnél müködik (legalábbis reagál --> világit)
A webkam nekem elsőkapcsolásra azt irta hogy új usb-s eszköz kicsivel utána nem léehet felismerni, ezt követöen kikapcsoltam majd újra be és utána felismerte.
Nekem a saját gép a asztal jobb oldalára van húzva, és ha odaviszem az egeret akkrop ez az ablak megjelenik, na már most nekem ezt követöen ott jelezte a kamerát, és be is tudtam kapcsolni semmi gond nélkül.
azóta is érzékeli...
Nekem sp3 as xp-m van. ÉS még nincs telepitve az smc sem.
A mikrofont is észleltem
csak elggé halk de aszsem megtaláltam a progiban hogy hol kell beállitani.
Eddig amiket letöltötem driereket az msiről azok nagyon jók
(sőt magyar nyelvüek
Colmat
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Apple TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest