- Pánik a memóriapiacon
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
giba
tag
szia Whaskes!
megemeltem a feszt 1,7 re mert eddig 1,65 volt.
Most tényleg megy a 2 Gb ram azaz a 4x 512Mb. Ez tök jó. Szeinted nem lesz baja a noname samsung ramjaimnak ekkora feszen?
A Cd rom az igazából dvd rom és csak az install alatt volt hiba.... Most már eltávolítottam és újra felismertettem és ok.
Az egeret meg átdugtam másik portokba és eddig minden ok... legalábbis minden újraindításnál működik....
De a gondom még mindig hogy miért nem akar elindulni az a fránya dark of messiah.
no de ez legyen a legnagyobb gondom.
Dolgozni tudok premiere after effect photoshop dreamweaver meg minden ami eszi a procit meg a amamót jól müxik....
És azért kicsit örülök hogy fejlesztettem....
Giba
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi