- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
Sikerült megoldani, mivel más ötletem nem volt, ezért BIOS-t frissítettem és működik a dolog.
Köszönöm a segítségeket. -
hitman77
senior tag
Alaplaphoz adott programokat nem raktam fel, mert nem akarok tuningolni egyenlőre. A folyamat így zajlott:
windows install (XP SP2)
alaplapdriver
directX
vga driver
hang
amd processor driver
bios-ban cool'n quiet bekapcs
energiagazdálkodást átálítottam minimális energiagazdálkodásra
és semmi. -
Pompi
nagyúr
Itt próbáltál már utánna járni?
Msi k8n neo4 platinum
Bővebben: link
Esetleg ez is:
Msi k8n diamond topic
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
atenza
senior tag
Igaz h. nekem másik alaplapnál (asus a8n-sli), de ugyanez volt a gond...
Aztán mivel felraktam az alaplap cd-jén lévő tuningoló progikat is, gondoltam ezek miatt nem megy a c&q. Ugyanúgy beállítottam mindent a BIOS-tól kezdve a driverekig, de nem ment, majd letöröltem a tuningprogikat is, de továbbra sem akarta csökkenteni a cpu feszét...
A lényeg h. töröld le az összes ilyen tutingoló progit, ami az alaplap cd-jén van és feltelepítetted, majd töröld le a c&q progit is és rakd csak ezt újból! (mmint a c&q-t)
Remélem segítettem. -
hitman77
senior tag
Sziasztok
Nézegettem a fórumot, de sajnos nem találtam meg a választ a problémámra. Vettem egy gépet:
- MSI K8N Neo4-F
- Athlon 64 3000+ Venice (E6 Stepping)
- Dual Ch. Hynix 1Gb RAM
- NVidia 6600GT
Nem sikerül bekapcsolnom a Cool'n Quiet opciót, pedig mindent végignéztem már:
BIOS-ban bekapcsolva
Legújabb AMD driver fent
Energiagazdálkodás minimális energiagazdálkodáson van
A BIOS-t még nem frissítettem, mert az újabb verzióban csak az USB 2.0 támogatást javították és ha nem muszáj akkor inkább nem frissítgetek.
Mi lehet még a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gyors, stabil, látványos! 2év gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest