- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
Ez nem fért volna el az [MSI notebookok] topic-jában?
-
vodkaboy22
addikt
válasz
Renato0128 #3 üzenetére
igy van
-
Renato0128
csendes tag
válasz
vodkaboy22 #2 üzenetére
Szia vodkaboy22!
Nem biztos, hogy jól vettem ki a szavaidból, de azt állítod, hogy a BIOS frissítésével a kikapcsolással járó túlmelegedés megszűnik? -
vodkaboy22
addikt
Na gyujtottem nektek par erdekes adatot az en PUMA-mrol
VISTA home premium 64bit fut rajta Kaspersky internet security 2009-el tehat a rendszer uresjaraton is nagy ram evo...
A huteset kicsit megbuheralvavagyis + rezhutoborda erosebb ventillator de ugyanugy hordozhato
mivel nem kell levennem a hatlapot... es a garancia matrica is megvan nekerdezzetek hogy honnan lepotyant 1 kamionplatojarol es felragasztottam 1ujjat tehat gari miatt se szolhatnak be... a hutes lenyege hogy 1 kb 60*55* 5 mm-eres rez hutobordat tettem a proci fole ahol csak a hovezetocsovek vannak gyakorlatilag.
a venti meg max fordulatszama 5400 rpm es minje 2400 kozotte meg 4 fokozatban skalazza a laptop maganak terhelestol fuggoen az alap venti 4000 tudott es 1000 volt a minimuma ha jol tom ez gyakorlatilag ugyanolyan csak siklocsapagyas es erosebb motorja van ugyanazon a teljesitmenyen. Tehat a gep huto teljesitmenye nagyban megnott...
A turbo drive-val meg 1 hutopaddal (3 *72mm 1800rpm-es venti) maximum terheles mellett is csak 72 fokot tudtam kihozni a gepbol pedig NALAM a max terheles az igy nezki... vista64bit alatt virtualboxban fut 1 winxp sp3 32bit amin 3dmark06 max grafon izzasztja amasinat ( vista szerint szabad memoiram 1 mb volt 99%ot megette) mielott barki is kerdezne a szobamban 26 fok volt
A kis tuning hutes nem kerult sokba es max 200grammal novelte a tomeget a lapinak barmien eszreveheto nyom nelkul... megerte
3dmark06 pedig 5956 pontot hoz 1680*1000-res felbontasban kozepes beallitasok mellett -
vodkaboy22
addikt
Minden AMD és RADEON fun-t várok ebbe a forumba akik remek tanacsokkal tudjak ellatni az embereket kiemelten a gamer notebookkal rendelkezoket (hangsuly MSI gt 735)
Kezdetnek 1 kis segitseget szeretnek nyujtani azoknak akiknek ien laptopjuk van mivel mar vagy 4 gepnel servizeltem ugyanazt a problemat ugyebar a turbo melletti tulmelegedes!!! Ezek a laptopok gyarilag nem megfelelo biossal rendelkeznek ugyhogy a a bios 1szeru frissitese (pl pendriverol akinek kell ebben help irjon pm-et) megoldja a problemat. A problema gyokere az alaplapi chip THRM homerojeben van mivel nem mer helyesen es a mernokok a noti ventillator szabalyozasat ehhez a homerohoz allitottak tehat ha nem mer a homerseklet felugorhat az egekig akkor se fog nagyon sebessegre kapcsolni a venti... ha ien problematok van akkor 1 everestel nezzetek meg a homerseklet adatokat es ha az egyik 2 celsius fokon standal akkor ez a problema ... ezt 1 bios frissites megoldja.
Kulonben mielott megijedne valaki par gyari adat maximalis homersekletrolCPU (AMD ULTRA TURION X2) maximum core 120fok
THRM maximum 100fok ( de ez 92 foknal kikapcsolja a rendszert fuggetlenul attol hogy mer-e a homero vagy nem tehat nyugi amikor kikapcsol a geped akkor meg kozelsem erte el a veszes nagy meleget...)
GPU (hd 3850) maximum 110 fok nekem a rekord 82 fok volt hibas rendszerrel bios frissites elott... szal ezt nem kell felteni
HDD maximum 65 fok ( ezt mar lehet felteni mer nem iigazan tesz neki jot a nagy meleg pl tartos 50 fok)
AZ adatok msi-tol vannak supportba irtam emailt es ezzel feleltek...
Szoval nem kell felteni forro feju a kicsike
Mindazonaltalm en melegen ajanlok 1 jo hutopadot a nyari nagy melegbe nem rosz dolog.Minden erdekes infot varok es kerdest!
MSI AMD FOREVER
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest