- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- iPad topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
kraftxld #255 üzenetére
A kérdésekre a válasz igen. A vírusirtó McAfee 8.7 vagy AVG, tűzfal a beépített windows van. Utóbbit még ki is kapcsoltam, de akkor sem működött.
Állítólag máshol - abban a pár esetben mikor ez kijött - a profil újragenerálása segített, de most már csak azért is kipróbálom, hogy új host néven mi fog történni.
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Exchange-re állunk át, sok gép már megvan és működik is minden, de az utolsó pár nap alatt lett 3 gép, ami a következő üzenetet dobja, ha fel akarom venni az exchange fiókot:
"A műveletet nem sikerült végrehajtani. Nem érhető el a kapcsolat a Microsoft Exchange kiszolgálóhoz. A művelet elvégzéséhez az Outlook programnak online vagy csatlakozott állapotban kell lennie."Az egyik gépen megpróbáltam, hogy újratelepítettem az office-t, és másik windows profilban a saját, egyébként elérhető fiókomat akartam betallózni. És az sem működött.
Xp Sp3, Office 2003+Sp3. IMAP fiókot el lehet érni vele, és az exchange fiók is elérhető weben keresztül (OWA). -
Panthera
őstag
A kiszolgáló Exchange, a probléma Outlook 2003 és 2007 alatt jelentkezik...
Egy profilban van 2 fiók. Ha elküldök egy levelet, az mindig az alapértelmezett fiók elküldött levelei közé kerül (a feladót be szoktam írni.) A címzett helyesen a "valódi" feladót látja, de nálam viszont akármelyik a feladó akkor is ugyanabba a mappába kerül. A szükséges javítást azt feltettem, direkt ehhez a hibához készült.
-
Panthera
őstag
-
Panthera
őstag
Exchange szervernél feltétlen szükséges a felhasználóknak egy domain-ben lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest