Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Köszi! sikerült megoldani!
Ismét elakadtam...
Azt szeretném, hogy a címlista központilag legyen tárolva. Elég sokat keresgéltem, olvasgattam, de nem sikerül összehoznom. Arra már rájöttem, hogy nem a Global adsres list-be kell egyesével felvenni (tehát nem az AD-ben kell hozzáadni), hanem talán úgy a leg-célszerűbb, hogy létrehozok egy publikus mappát (public folder), és abba másolom a neveket. Csak ez sehogysem sikerül. A publikus mappa létrehozva, látom az outlookból, de fogalmam sincs hogyan másoljak bele neveket. Próbáltam új személyes címjegyzéket hozzáadni és gondoltam, hogy tárolási helynek megadom a publikus mappa helyét,de az nem tudom, hogy hol tárolódik.
A személyes címjegyzékemből sikerült egy nevet beletenni ebbe a mappába, de amikor keresgélek az Outlookban a címjegyzékek közt, megtalálom ott a Public Folderst, de nincs ott a névjegy...
Mit ronthatok el, vagy hogy kellene?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest