Hirdetés
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
AAAAA nem hülye vagyok hanem Tamás.
Teljesen egyetértek veled. De saját cégnél saját szerveren saját szabadidőmben nem úgy számolok mint ahogy te mondod. Amúgy én is elég jó példa vagyok ennek a képletnek az alkalmazására. Egy olyan cég amelyik hasonló területen mozog nem veszít semmit ha megismer kicsit egy Exchange 2016 Servert közelről. A különbség az, hogy eddig nem én buzeráltam hanem kolléga.Mivel van Action Pack-ünk így minden új gépen ott a Win10 Enterprise + Office 2016 ami win7 ú office 2010 óta működik nálunk ebben a felállásban. Nem nagyon hiányzik az online függőség. A másik pedig, hogy a legtöbb ügyfelünk hallani sem akar a cloud-ról. A németek sokszor marha macerásak ilyen dolgokban. És én is jobban szeretem ha a cuccaink nálunk vannak tárolva az LTS ügyfél backup-októl a mail-ekig.
Azért mondtam, hogy lesz FIX IP. Addig amíg nincs nem okoz gondot mert "párhuzamosan" használjuk a régivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile (ARPG)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Robotporszívók
- Sorozatok
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Teljesen egyetértek veled. De saját cégnél saját szerveren saját szabadidőmben nem úgy számolok mint ahogy te mondod. Amúgy én is elég jó példa vagyok ennek a képletnek az alkalmazására. Egy olyan cég amelyik hasonló területen mozog nem veszít semmit ha megismer kicsit egy Exchange 2016 Servert közelről. A különbség az, hogy eddig nem én buzeráltam hanem kolléga.