Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asmodeus
csendes tag
MPman MP-Fub26 128MB-os ''Flashdirve''
a problémám :
2004.11.30-án vettem meg.
A készüléket használtam 1 hétig, kipróbálás címen. ezután kivettem az elemet és visszacsomagoltam a terméket (mivel karácsonyi ajándéknak vettem)
Ezután karácsonykor amikor kicsomagoltuk, betettük az elemet, bekapcsoltuk..... volna. De nem kapcsolt be.
Annyit írt ki amikor betettük az elemet, hogy:
Starting...
aztán elkezd villogni ez a felirat. Pár másodperc villogás után kikapcsol.
Gondoltuk hátha lemerült az elem, ezért ma vettem új elemeket (energiser) beraktam, majd ekkor kiírja, hogy WELCOME, majd ismét a Starting... felirat kezd el villogni.
ha rákötöm a számítógépre, akkor van amikor semmitse csinál, van amikor kiírja, hogy USB - Music disk (de a kontraszt teljesen fent van, így alíg lehet elolvasni).
megjelenik a meghajtó a gépen, de amikor rákattintok, hogy nyissa meg, akkor azt írja, a Total Commander, hogy nincs ilyen meghajtó.
A Sajátgépben kattintok rá akkor azt írja:
A meghajtóban található lemez nincs megformázva, megformázza most ?
Rámegyek, hogy igen (FAT vagy FAT32) akkor meg azt írja, hogy '' a windows nem tudta megformázni a meghajtót''
''a lemez nem formázható''
Ezután megint nem csinál semmit ha rádugom a gépre, sima bekapcsolás után meg a szokásos Starting... felirat.
ötlet ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest