Hirdetés

Aktív témák

• F1DO

senior tag

Igen igen, az IRiverek nagyon ottvanak a témában..
    Én is annakidején rengeteget szívtam a CD-s lejátszókkal, hamar lemerültek, azért csak-csak megugrott a fej rajtuk (samsung MCD 85-ös és egy gagyibb Roadstar mp3 Cd-sem volt) és a méretük is túl nagy volt, továbbá azért teljesen felesleges 650 Mb-nyi zenét cipelni mert annyit azért úgysem hallgat az ember egyvégtében. Ezeknél a memóriásoknál pedig abszolút kicsi a méret, -a lejátszási idő jóformán túlszárnyalhatatlan, (700-as sorozatnál nekem a gyakorlatban - sokat variálva hangerővel, rádióval, le-fel töltéssel, meg nyomogatva csak úgy- hanem is 40 órát, de úgy 29-32 órát kibírt egy alkáli elemmel) és a másik dolog hogy nincsenek olyan zavaró tünetek hogy csak úgy körülbelüli az elemmerülés-jelzése, hanem szinte hajszálra korrekt. Talán csak annyi, hogy azért aki sokat rohangál a városban - mint én - annak kevés lehet a 256 MB. 512Mb az ideális szerintem. (Ha előfordul olyan hogy pár napig nemvagyok PC közelben, akkor sem gáz x-edszerre végighallgatni ugyanazokat a számokat. (Különben én nagy zeneevő vagyok, amióta -kb 7 napja- megvan az IRiverem, egyfolytában, mindennap nyúztam vagy 4-5 órát - a legnagyobb megelégedésemre.. :)
    Mindenkinek ilyet ajánlok aki mp3-as lejátszóban gondolkodik. Szerintem megéri spórolni rá. (Igaz a 82e Ft-os 512MB-s változat talán már túl drága azért..)

Aktív témák