- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Sziszi.
csendes tag
Köszönöm, megpróbáltam, de sikertelen.
Évek óta úgy használtam, hogy a netszolgáltató smtp beállításaival ment ki minden fiók.
Egyébként, ha valótlan címre küldök Gmail-ről, akkor hibaüzi nélkül bezáródik az ablak, a küldött levelek közé is beteszi.
Szerintem megbeszélem a netszolgáltatómmal, kíváncsi vagyok, ők mit fognak rá mondani.
-
.Sziszi.
csendes tag
Sziasztok!
Thunderbird fut a PC-n, évek óta. A notin is. A netszolgáltató levélküldő kiszolgálója van beállítva.
Kettőnknek van összesen 4db. Gmail és 2db. sznet fiókja.Ma vettem észre, hogy saját Gmail-ről Gmail-re nem megy át az üzenet, Gmail-ről sznet-re és fordítva (visszafelé) igen.
Ha Gmail-ről küldök az összesre, akkor csak a sznet-ekre érkezik, ha sznet-ről küldök az összesre, akkor mindre megérkezik.Hibaüzi nincs, simán bezár az ablak, mikor küldök.
Telóról, appból persze minden oké.
Milyen beállítást érdemes átnéznem, módosítanom?
Segítségeteket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest