Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
egy kérdést feltennék azért még:
Kitöröltem egy rakás levelemet - a kukából is, de a profilom mérete ugyanúgy másfél giga maradt. Ez miért van?
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Csak for infoként írom, hogy az utóbbi hetekben borzasztóan belassult a Thunderbird-öm, amit PC-n használok. Próbáltam safe mode-ban futtatni, többször is újratelepítettem, kipucoltam a régebbi leveleimet és a kukát, de semmi sem segített.
Végül megnéztem a feladatkezelőt, és a problémát az okozta, hogy a processzor 100%-on pörött. ...de nem a Thunderbirdtől, hanem a Bitdefender miatt, ami minden egyes levelet átvizsgál. Alapból nem kellene "megakadnia" egy-egy levélen, szóval valami gebasz lehet a Bitdefenderrel. Ezt még nem sikerült kiderítenem, mi a szitu, de ha ideiglenesen kikapcsolom a védelmet, akkor a Thunderbird hasít, mint korábban. (vszeg a Bitdefendert is újrarakom)
-
Apollo17hu
őstag
Előfordul, h a már letöltött leveleim közül valamiért ismét letölt néhányat. Így a postaládámban 2 darabot lehet belőlük látni. Történt olyan is, h 40 olyan levél töltődött le, amit már olvastam.
-
Apollo17hu
őstag
Hali!
Beállítottam 2 profilt azért, hogy ketten is külön használhassuk a progit. Hogyan tudok a profilok között váltani? (Egyszerre csak az egyik alatt szereplő postafiókok jelennek meg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- OLED monitor topic
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest