Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Van egy lábléc, az 877x156-os, ekkora is kell. Még van egy logo is, az 260x70-es, abból is ekkora kell.
Viszont a dpi fogalmát nem tudom értelmezni, ha a dot per inch-re gondolsz, mert ha pl nyomtatásnál 1200 dpi-be kinyomtatom akkor annyi lesz
... Ha meg egy htc one-on nézem akkor meg 469 ppi...Egyébként megnéztük és valószínűleg a kép elérési útjával volt baj, mivel a cég belső hálózatára mutatott, így átállítottuk cég nemzetközi, külföldi címére, hogy járja be szépen kicsit Nyugat-Európát, lehet, hogy ez megoldja.
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Kicsit részletesebben:
Elkezd levelet írni, akkor semmi baj, az aláírása megjelenik, viszont hiányzó képpel.
Majd rányom a küldésre, és lefagy (ekkor próbálná letölteni a képet az aláírásába).Mint már mondtam, nekem TB-ben tökéletesen működik az ő aláírása.
Mi lehet a gond?
-
geckowize
őstag
Hello!
Akinek segítenem kéne, annak az a problémája, hogy van egy html aláírása, amibe van kép beszúrva. Na most, ha új levelet akar írni és az aláírást a TB be akarja rakni, lefagy, feltehetőleg a kép miatt.
Van olyan opció, hogy ne jelenítse meg ne csak a remote content-et, hanem a saját aláírásban lévő képeket is?
Frissítette is a TB-t, még mindig fennáll a probléma. Mi lehet ez? Az én TB-ömben használva az ő aláírását semmi gondom nincsen vele. -
geckowize
őstag
Hello!
24.3.0-s verziójú Thunderbirdet használok és olyan problémám lenne, hogy nem tudok html aláírást "lopni" mástól, hogy meglegyen a forma, csak átírjam a sajátomra.
Próbáltam message source-ot nézni, az nem html kódos, meg próbáltam kimásolni wordbe de nem másolja a formátumot magával... Hogyan lehetne valakinek a html aláírását tehát alapul venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... Ha meg egy htc one-on nézem akkor meg 469 ppi...