Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- E-book olvasók
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Ha egy levelet megírok, és elküldök Thunderbird alatt, akkor nem jelenik meg a gmail felületén az elküldött levelekben. Mit lehet tenni? Milyen beállítások szükségesek, hogy lehessen látni?
-
Imy
veterán
Sziasztok!
A thunderbird tud két mailcímet kezelni?
2 SMTP és 2 IMAP, de mindig arról a címről küldje a levelet, amiről kapta?
Köszönöm! -
Imy
veterán
Sziasztok!
gmailen több mint 2Gb levelem van, mappákba szétszortírozva, de ezeket mind letöltögeti, ezzel lehet valamit kezdeni, hogy ne tegye, csak ami éppen kell?
Illetve sokszor csinálja, hogy alvó állapotból ha felébresztem a gépet, a thunderbird befagy. -
Imy
veterán
Sziasztok!
Gmailt használok, IMAP-pal.
A gmail oldal szerint 1700Mb helyem van használatban.
Volt egy olyan gondom, hogy a C-n már 11Gb-ot foglalt a c:\users\felhasználó\AppData\Roaming\thunderbird. Majd áthelyeztem egy másik nem rendszer meghajtóra, és ott meg sem állt 12,6Gb-ig, illetve folyamatosan fogta a gépemet, használta a processzort.
Ma újra telepítettem, és már megint 2.6Gb-nál tart a levelek mérete, és a proceszoromat 30-40%-osan terheli, és eszik mellé 300Mb RAM-ot.
Mit lehetne tenni? Miért tölt le annyit, amikor nincs is annyi levelem? Milyen beállítást javasoltok? -
Imy
veterán
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Pedig mennie kell, Én is ugy használom.
A gmailben van egy segéd, hogyan kell beállítani, azt nézd meg, és mennie kell! -
Imy
veterán
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Köszi!
-
Imy
veterán
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Köszönöm, akkor jól tudtam hogy a POP3 nem tudja.
Gmailre regeltem Én is, azt mondják talán az a legstabilabb.
-
Imy
veterán
Mit kell beállítani POP3 protokol melett, hogy a WEB-es felületről ne tünjenek el a leveleim, azaz ne kivágja, hanem csak szinkronizálja a gépen lévő levelekkel, illetve ha új levelem jön, és pl a gépen elolvasom, akkor a WEB-es felületen is olvasott legyen?
És melyik a legbiztonságosabb magyar mail szolgáltató? Én a citromailel póruljártam
, most váltanék, de mire? 
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, most váltanék, de mire?