Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackotestver
csendes tag
válasz
mackotestver
üzenetére
Nocsak, nocsak ....24.1.1 release és minden perfektül működik, persze kiegészítők nélkül

-
mackotestver
csendes tag
válasz
silvergod
üzenetére
Szia!
Az utánhúzás után nekem 2 levelet jelzett, de azóta se kép se hang...kicsit bosszantó, mert amikor belemélyedek a munkába, akkor nem kapcsolgatok ide oda, hogy jött-e új levelem, és csak magyarázkodok, ha rám telefonálnak ....ami érdekes, hogy XP-n semmi gondom nem volt, ez csak win7-en jött elő.....
-
mackotestver
csendes tag
válasz
silvergod
üzenetére
Szia !
Sajna én is ezzel küzdöm. Utánaolvastam külföldi fórumokon is, de valahogy ott is csak tárt karokra bukkan az ember. Senki nem tud semmit, és megoldást se találtak. Én is újrahúztam a teljes profilt, eltávolítottam az msf fájlokat is, de semmi. Jah, és nem gmail, és nem upc mail....céges, saját szerver. Outlookkal eddig nem volt gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest