- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
TigerCat
üzenetére
Hát most hirtelen rányomtam a "Compact"-ra azon a fiókon, de azt hittem még kérdezni fog valami, vagy megerősítést stb., de egyből elkezdte a folyamatot. Azt sem tudom hol tart az egészben, mert alul a zöld csík nem azt mutatja. T4300-as proci és 4GM RAM, szóval ez már fogja a gépet rendesen. Azért baj, mert nem tudom mikorra végez ezzel a sok levéllel, lepasue-olni nem lehet, kilépni meg nem akarok, mert félek akkor meg elveszik egy csomó levelem. Adok neki másfél órát, aztán kénytelen leszek kilépni.Na 10 perc alatt leállt magától, bár nem tudom, hogy 4300 levelet, hogyan tudott ennyi idő alatt "Compact"-olni.
De semmi hatása nincsen, ugyan úgy kiakad, amikor az Inbox-ra állok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De semmi hatása nincsen, ugyan úgy kiakad, amikor az Inbox-ra állok.