Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő,néhány napja a T.B. furcsán "viselkedik",van,hogy egy emailt letölt háromszor,van hogy nem is látja és van,hogy másnap tölti le.Először azt hittem a szolgáltatóval van baj de két szolgáltatóval is ezt (freemail,citromail) csinálja.Azt hittem a frissítés okozza,de régebbi verziókkal is produkálja(minden fájlt kitakarítottam ami visszamardt majd fel a régebbi verzió).Vírusom 99%,hogy nincs.Mi lehet ez?Semmi sem változott,nem települt és nem is törlődött semmi sem a gépre.Mikor lekérem a leveleket azt írja,hogy "freemail.hu kikeresve" és nem történik semmi sem miközben új levelek vannak amiket látok a webes felületen.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest