Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Helló!
Globális beállítás alatt azt értem, hogy ha pl van 3-4 postafiókom akkor mindegyik 1 bejövő postafiókba érkezzen stb, mikor egy új postafiókot csinálsz akkor rákérdez de én nem azt választottam, szóval a kérdés az ha már nem globálisnak vannak beállítva hogy lehet ezt a 3-4 postafiókot beállítani annak?!
Illetve még 1 kérdés: a Thunderbird tudja kezelni az olyan mappákat mint pl ha belépek emilre és ott létrehozok új mappákat és oda mentegetem a régibenni fontos üziket?! (pl: citromailbe van egy régiek mappám és oda másolgatom ezeket az üziket), szóval az ilyet tudja kezelni vagy csak bejövő, kimenő, kuka?!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest