Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Helló!
Globális beállítás alatt azt értem, hogy ha pl van 3-4 postafiókom akkor mindegyik 1 bejövő postafiókba érkezzen stb, mikor egy új postafiókot csinálsz akkor rákérdez de én nem azt választottam, szóval a kérdés az ha már nem globálisnak vannak beállítva hogy lehet ezt a 3-4 postafiókot beállítani annak?!
Illetve még 1 kérdés: a Thunderbird tudja kezelni az olyan mappákat mint pl ha belépek emilre és ott létrehozok új mappákat és oda mentegetem a régibenni fontos üziket?! (pl: citromailbe van egy régiek mappám és oda másolgatom ezeket az üziket), szóval az ilyet tudja kezelni vagy csak bejövő, kimenő, kuka?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs